Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Nemaz nedomā skatīties skauģu un kritizētāju virzienā, turpini iesākto ceļu un miers. Diena piemērota pētnieciskajai darbībai, analītiskajam darbam. Vakarā ļauj sev pienācīgi atpūsties!

VĒRSIS Tev sekmēsies darbs ar cilvēkiem, jo īpaši jaunāko paaudzi. To neapšaubāmi izjutīs Vērši, kuri saistīti ar pedagoģiju, koučingu, trenera darbu. Mājās valdīs nedaudz saspringta gaisotne, nemiers.

DVĪŅI Spēsi veiksmīgi tikt galā ar visa veida saimnieciskajiem darbiem. Sarunās ar cilvēkiem, radīsi par sevi zinoša, inteliģenta cilvēka iespaidu. Sadzirdētie komplimenti jūtami cels tavu pašapziņu.

VĒZIS Modīsies možā, apņēmīgā noskaņojumā, kurš lielā mērā sekmēs tavus šīsdienas panākumus. Ja tev veicamas pārrunas ar priekšniecību, labāk tās īstenot dienas otrajā pusē. Vakarā laicīgi dodies pie miera.

LAUVA Nepārcenties ar darba slodzi, atceries – kvalitāte ir svarīgāka par kvantitāti. Šī diena būs veiksmīgāka Lauvām, kuras saistītas ar radošo pasauli. Privātajā dzīvē, daudz kas būs atkarīgs no pielāgošanās spējām.

JAUNAVA Pratīsi pārliecināt, argumentēt, tāpēc velti dienu pārrunām ar sadarbības partneriem, augstākstāvošajiem, stājies plašākas auditorijas priekšā, prezentē savas nākotnes ieceres potenciālajiem investoriem.

SVARI Jo striktāk tu nodalīsi darbu no privātās dzīves, jo mazāk problēmas sev sagādāsi. Šodien nevajadzētu uzsākt jaunus darbus, jo sevišķi, ja tie saistīti ar celtniecību, inženiertehniskām lietām.

SKORPIONS It visā ko darīsi, izrādīsi neapšaubāmu kaisli un azartiskumu. Nav izslēgts, personiskais šarms nospēlēs būtisku lomu vajadzīgajā brīdī! Dienas izskaņā velēsies būt kopā ar ģimeni.

STRĒLNIEKS Vēlēsies sasniegt augstākas profesionālās virsotnes, tāpēc šobrīd aktīvi apsvērsi savas iespējas, kaldināsi jaunus plānus. Pēc padoma droši varēsi vērsties gan pie kolēģiem, gan radiniekiem.

MEŽĀZIS Nepārcenties ar nopietnību un atbildības sajūtu. Mēģini it visās lietās ieturēt līdzsvaru un nedarīt pāri savai nervu sistēmai, pašapziņai. Vakars gluži kā radīts, lai izklaidētos kopā ar kolēģiem.

ŪDENSVĪRS Prāts nu nekādi nevēlēsies koncentrēties tiešajiem pienākumiem. Daudz aktuālākas tev šķitīs mīlas lietas, jo īpaši, ja nesen esi uzsācis attiecības, kopdzīvi. Taču darbi paši ar sevi galā netiks...

ZIVIS Sakāpinātās emocijas brīžiem var traucēt pieņemt pareizos lēmumus, tādejādi būtu labi, ja šodien tu varētu izvairīties no finansiālu un juridisku jautājumu risināšanas. Saglabā piesardzīgumu pie stūres!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu