Skolēnu rudens brīvlaikā aizraujoša filmu izlase LMT mājas viedtelevīzijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Si-Si-Dra
Si-Si-Dra Foto: Ekrānuzņēmums

Sākoties skolēnu brīvlaikam, LMT mājas viedtelevīzija ir sagādājusi lielisku iespēju atpūsties no mācībām arī pašiem mazākajiem skatītājiem, piedāvājot aizraujošas piedzīvojumu un animācijas filmas.

Noskatīties varēs tādas filmas kā "Baltais ilknis", "Bitīte Maija: Medus spēles", "Daiļais princis", "Džims Poga", "Fiksiki: Lielais noslēpums", "Mazais bruņinieks Trenks", "Rūķi" un latviešu animācijas filmu "Si-Si-Dra", kā arī jaunu animācijas seriālu "Polly Pocket". Viedtelevīzija ir padomājusi arī par izklaidi visai ģimenei, ļaujot aizceļot atpakaļ bērnībā ar divām sirsnīgām latviešu kino klasikas filmām – "Puika" un "Sprīdītis".

Baltais ilknis (White Fang)

Šī filma ir stāsts par  indiāņu zemē augošo stipro, gudro, uzticamo un neparasti skaisto pieradināto vilku vārdā Baltais ilknis, kurš, cenšoties pielāgoties dažādiem dzīves apstākļiem, nonāk pie indiāņa Pelēkā Bebra, kurš aizved viņu uz savu ciemu. Taču drīz vien dzīvnieku ar viltu pārdod nelikumīgu suņu cīņu rīkotājam. Baltajam ilknim nākas cīnīties...

Bitīte Maija: Medus spēles (Maya the Bee Movie: The Honey Game)

Kad entuziasma pilnā Maija nejauši nokaunina Biztropoles imperatori, viņa ir spiesta apvienoties ar nepopulāro kukaiņu komandu un sacensties Medus spēlēs par iespēju glābt savu stropu. Vai bitītei Maijai izdosies?

Daiļais princis (Charming)

Trīs princeses – Pelnrušķīte, Apburtā princese un Sniegbaltīte uzzina, ka ir iemīlējušās vienā un tajā pašā princī. Daiļajam princim kopš pašas bērnības ir uzlikts burvju lāsts, tādēļ visas dāmas no pirmā acu skatiena viņā iemīlas. Dāmas pavisam bez sajēgas radījušas karalistē īstu jucekli. Lai lāsts nekļūtu par briesmīgu nelaimi un visā karalistē neizskaustu mīlestību, princim līdz 21. dzimšanas dienai jāatrod sava īstā mīla.

Fiksiki: Lielais noslēpums (The Fixies: Top Secret)

Fiksiki ir mazas labsirdīgas radībiņas, kuras dzīvo mašīnās, slepus rūpējas par tehniku un salabo jebkuru bojātu ierīci, līdz brīdim, kad kādam ziņkārīgam bērnam laimējas ieraudzīt fiksikus un ar viņiem pat iedraudzēties…

Mazais bruņinieks Trenks (Trenk, the Little Knight)

Trenks ir desmit gadus vecs puika, kurš kalpo ļaunajam seram Vertoltam un vēlas kļūt par drosmīgu bruņinieku un atbrīvot savu ģimeni. Viņa zobens var šķist smagāks par viņu pašu, bet ar nelokāmiem centieniem viņš drīz vien ir gatavs stāties pretī biedējošiem pūķiem un izglābt nelaimē nonākušās skaistules.

Rūķi (Gnome Alone)

Hloja ar mammu pārvācas uz jaunu māju. Māja ir pilna ar dārza rūķiem. Drīz vien Hloja atklāj to, ka viņas jaunie dārza rūķi nav tādi, kādi tie visiem šķiet un viņai jāizlemj, vai turpināt tiekties sasniegt kāroto vidusskolas dzīvi, vai sākt cīņu pret mājas mošķiem...

Animācijas seriāls Polly Pocket

Pollija Poketa manto burvju medaljonu, kas ļauj sevi samazināt un atklāj, ka šo īpašo spēju priekšrocība kļūst par lieliem piedzīvojumiem gan viņai, gan viņas draugiem...

Džims Poga (Jim Button)

Filmas „Džims Poga” darbība sākas skaistā, Rītdienas zemē – mazā salā, kurā valda karalis Alfonss Bez Piecpadsmit Divpadsmitais. Tur dzīvo lokomotīves vadītājs Lūks un viņa mazais draugs Džims Poga. Sala ir tik maza, ka Džimam nākas aizbraukt, jo viņš ir paaudzies. Lokomotīves vadītājs Lūks dodas līdzi. Draugi ar lokomotīvi Emmu brauc uz Mandalu un viņi nebīstas briesmu…

Si-Si-Dra (1977)

Kāda daudzdzīvokļu nama kāpņu telpā satiekas palaidnīgs puika, kurš skaļi ālējas un sivēns, kurš demonstrējot bildes un gudrus padomus par to kā jāuzvedas, sniedz zēnam nozīmīgu mācību.

Puika (1977)

Mūsmājās kopā ar māti, vectēvu un vecomāti dzīvo mazais kalpa dēls Jancis, viņa pasaule nesniedzas tālāk par apvārsni un dzīve rit saskaņā ar dabas cikliem – no ziemas caur pavasari, vasaru un rudeni līdz jauniem Jurģiem.

Sprīdītis (1985)

Kadrs no filmas "Sprīdītis"
Kadrs no filmas "Sprīdītis"

Mazajam Sprīdītim ir grūti sadzīvot ar ļauno pamāti un neskatoties uz vecmāmiņas  mēģinājumiem viņu atrunāt, Sprīdītis dodas pasaulē meklēt laimi. Ko tik gan visu Sprīdītis nepiedzīvo... Ceļā viņš satiek Vēja māti Meža māti un Veco vīriņu un viņu dotās dāvanas palīdz tam uzveikt Sīkstuli, milzi Lutausi un pašu Velnu.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu