Vecāki pameta, vienaudži apsmēja: pašmāju "drag queen" Amuna Davis atklāti par drūmo bērnību (12)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

STV Pirmā! realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” jaunākajā sērijā norisinājās īpaši atklāta saruna starp skandalozo Jaroslavu Barišņikovu un populāro “drag queen” Amuna Davis, kurš ikdienā zināms kā frizieris Dāvis. Viņš pastāstīja, ka jau kopš 9. klases praktiski dzīvojis viens, kamēr māte ārzemēs pelnījusi naudu iztikai.

Tas bijis arī viens no smagākajiem brīžiem Dāvja dzīvē ne tikai vecāku šķiršanās, bet arī apkārtējo neizpratnes un pāridarījumu dēļ: “Toreiz es slēpu, kas es esmu, bet viņi (klasesbiedri) tāpat redzēja, jo es biju savādāks. Mani ļoti apsaukāja skolā. Ļoti. Grūstīja, saukāja par žirnij, spļāva uz muguras,” atceras Dāvis, piebilstot, ka emocionāli grūti esot bijis arī tāpēc, ka arī atnākot mājās, Dāvis bijis viens.

“Es sēdēju un sapratu, ka nevienam neesmu vajadzīgs. Un tas bija tas brīdi, kad es domāju – man ir jāmirst,” saka Dāvis, piebilstot, ka ar savu stāstu viņš vēlas iedvesmot citus jauniešus, kuri reiz domājuši vai jutušies līdzīgi, tomēr nepadoties.

"Es negribu nekad mūžā, lai bērni vai jaunieši tā domātu par sevi. Vienīgais, kas mani izglāba, bija mani sapņi un mērķi,” tā Dāvis.

Dāvja pieredzētais mudināja arī Jaroslavu atklāt savus bērnības pārdzīvojumus – gan to, kā ticis apsaukāts skolā sava apaļīgā auguma dēļ, gan to, ka gandrīz nožņaugts, jo atšķīries no citiem.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu