Dzērājšoferis sarīko pamatīgas nekārtības Sarkandaugavā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Rīgas Pašvaldības policijas Ziemeļu pārvaldes darbinieki īsi pirms septiņiem vakarā Sliežu ielā pamanīja kādu vieglo automobili Renault, par kuru iepriekš bija saņemts ziņojums, ka tā vadītājs varētu būt reibumā. Ierodoties notikuma vietā adresē, policijas darbinieki konstatēja, ka vārdā nenosaukts vīrietis atrodas savā auto, kuram darbojās dzinējs. Brīdī, kad likumsargi apgrieza savu ekipāžas auto, lai piebrauktu pie šī spēkrata un sāktu sarunu, transportlīdzeklis sāka braukšanu. Tā izvērtās par milzu nekārtībām Sarkandaugavas ielās, kā seku apjaušanai policistiem vēl bija nepieciešams krietns laiks.

Saprotot, ka šoferis šajā dienā nolēmis izvairīties no sastapšanās ar policiju, inspektori par notiekošo informēja operatīvās vadības biroju un bēgļa vajāšanā iesaistījās vēl vairākas policijas ekipāžas. 

Transportlīdzeklis bēga pa Sarkandaugavas ielām, vairākkārt mainot virzienu un turpinot nepakļauties aicinājumam apstāties. Pie tam, nogriežoties no Tvaika ielas uz Limbažu ielu, bēgošais Renault izraisīja sadursmi ar otru policijas auto. Laimīgā kārtā bojājumi nebija tādi, lai nevarētu turpināt pakaļdzīšanos. 

Turpinot bēgt, Renault vadītājs nonāca uz Sarkandaugavas ielas, kur izraisīja sadursmi ar stāvošu Opel automašīnu, pēc kā ieskrēja arī norobežojošajās barjerās, sabojājot mašīnas priekšējo daļu. Šie apstākļi gan nebija šķērslis, lai turpinātu bēgšanu. Tā gan vairāk izpaudās kā mēģinājums, jo jau minūti vēlāk bēgošais Renault atradās policijas transportlīdzekļu ielenkumā, bet vadītājs - ar degunu dubļos.

Bēgušajam Renault vadītājam nonākot aiz restēm, noskaidrots, ka viņš braucis pamatīgā alkohola reibumā, savukārt dokumentu pārbaudē noskaidrots, ka šoferim vispār ir liegums sēsties pie auto stūres. Tāpat notikuma vietā ieradās vairāki notikušā aculiecinieki, kuri pastāstīja gan par sasisto Opel, gan arī par to, ka gandrīz tikuši notriekti. Šādam komplektam pievienojot vēl vairākas avārijas un policijas auto sasišanu kļūst skaidrs, ka pārkāpējs šī brauciena sekas izjutīs vēl ilgi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu