Nepieskaries - notrauc jeb horoskopa nepieejamākās sievietes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Ir pieņemts uzskatīt, ka sievietei vienmēr jābūt smaidošai, laipnai un jāalkst vīriešu uzmanības, taču ir ļoti liela sieviešu daļa, kuras uzskata, ka tas ir liekulīgi un nevajadzīgi. Par to, kuru Zodiaka zīmju pārstāves ir neatkarīgas un stipras personības, kas ap sevi rada nepieejamības auru, vēsta portāls "Postimees".

Auns

Nav viegli iegūt šīs Zodiaka zīmes pārstāves uzticību un sapratni - ugunīgās Auna zīmes sievietes pilnībā paļaujas uz saviem spēkiem. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir gatavas atvērt savu sirdi tikai tad, ja vīrietis parāda, ka novērtē šīs sievietes profesionālos un radošos centienus. Auna zīmes pārstāves šādā gadījumā būs gatavas dalīties ar savām sajūtām un ieteikumiem. Tiesa, tas nenozīmē, ka šīs sievietes uzticība ir garantēti iekarota uz mūžu - Auna zīmes sievietes reti kad piedod kļūdas un ir spējīgas bez žēlastības pārtraukt jebkuras attiecības.

Vēzis

Jūtīgās un emocionālās Vēža zīmes sievietes ļoti spēcīgi reaģē uz apkārtējo viedokļiem. Tā kā viņām ne vienmēr izdodas ilgstoši uzturēt "ideālās sievietes" tēlu, viņas lielu daļu savas dzīves pavada paslēpušās savā "čaulā". Vīrietim, kurš vēlas uzsākt attiecības ar šo sievieti, būs krietni jānopūlas, lai pierādītu zem šī zvaigznāja dzimušajai, ka viņi patiešām atbilst viņas standartiem un nesāpinās viņu.

Lauva

Zem šīs Zodiaka zīmes dzimušās ir apveltītas ar spēcīgu empātiju un bieži vien izzina citu problēmas pat smalkāk par savām. Lauvas zīmē dzimušās ir perfekcionistes, kuras ir pieradušas sasniegt visu, ko vien vēlas, lai ko tas arī nemaksātu. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir ļoti kaislīgas, taču spēj to lieliski paslēpt, tādēļ var šķist vēsas un attālas. Šīs sievietes ir ar spēcīgu viedokli un spēj satikties tikai ar vīrieti, kurš būs gatavs to respektēt.

Svari

Lai arī šo gaisa stihijas pārstāvju iekšējā pasaulē bieži vien plosās īstas vētras, viņas ārēji pauž nesatricināmu mieru, un vēsi reaģē gan uz komplimentiem, gan uz apvainojumiem. Svaru zīmes sievietes pilnībā ignorē vispārpieņemtos stereotipus un nepakļaujas sabiedrības viedoklim. Viņu uzmanību pievērš tikai neatkarīgi cilvēki ar neordināru raksturu. Šīs Zodiaka zīmes sievietes īpaši piesaista mērķtiecīgi un uz karjeras izaugsmi orientēti cilvēki.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes pārstāves ir apveltītas ar dabas dotu harizmu, kas viņām ļauj ar nesatricināmu sejas izteiksmi apburt jebkuru vīrieti. Strēlnieka zīmē dzimušās ir ļoti neatkarīgas un lepojas ar savām plašajām zināšanām un prasmēm. Zem šī zvaigznāja dzimušās ir pilnībā spējīgas tikt galā ar savu dzīvi un ir gatavas tajā ielaist tikai tādus cilvēkus, kuri ir spējīgi novērtēt viņu spējas.

Ūdensvīrs

Ūdensvīra zīmē dzimušās ir apveltītas ar sarežģītu un neprognozējamu raksturu. Šīs Zodiaka zīmes pārstāves parasti ilgu laiku paliek vienas, jo visu laiku gaida "ideālo kandidātu". Šajā zīmē dzimušās ir gatavas ļoti ilgu laiku "pārbaudīt" savu potenciālo partneri un viņas bez īpašiem sirdsapziņas pārmetumiem atteiksies no vīriešiem, kuri pilnībā neatbilst viņas standartiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu