Pašmāju projekts "PRAGAII" izdod pirmo singlu no debijas albuma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Pragaii"
"Pragaii" Foto: publicitātes

Eksperimentālās popmūzikas projekts "PRAGAII", kuru 2015. gadā izveidoja bijušais grupas "Carneval Youth" basģitārists Aleksis Luriņš un elektroniskās mūzikas mākslinieks Kaspars Kubeckis aka Kashuks, nāk klajā ar pirmo singlu “Andy-Jam” no novembrī gaidāmā debijas albuma "Sorry, Can’t Talk Right Now". 

Abi mūziķi iepriekš jau pazīstami strādājot pie citu grupu remiksiem. Neraugoties uz grupas dalībnieku abpusējām antipātijām pēc pirmās tikšanās reizes, kopīgi piedzīvotas dzīves likstas un mūzika abus dalībniekus satuvinājušas, tā kļūstot par labākajiem draugiem. 

“Mēs paši atbildam par visu notiekošo - sākot ar pirmajām idejām, ejot cauri neskaitāmām radošām sesijām un tehniskām korekcijām, beidzot ar decibelu salīmeņošanu ieraksta beigās,”

tā apvienības darbu raksturo duets. 

Singla "Andy-Jam" tapšanā piedalījies arī saksofonists Uģis Jansons, kā arī dzirdama Annemarijas Ščegoļevas balss. 

Albuma "Sorry, Can’t Talk Right Now" pirmā publiskā noklausīšanās un atklāšanas svētki norisināsies 9. novembrī "Look!" mākslas galerijā (Ģertrūdes ielā 62, Rīgā).

Apmeklētāji aicināti noklausīties debijas albumu un satikt tā autorus klātienē ar iespēju iegādāties ierakstu vinila formātā. 

Noklausies dziesmu.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu