Atcelts britu dziedātāja "JP Cooper" koncerts koncertzālē "Palladium"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
JP Cooper
JP Cooper Foto: publicitātes

Sakarā ar izmaiņām mākslinieciskajos plānos, dziedātāja JP Cooper koncerts, kas tika paredzēts 22. maijā koncertzālē "Palladium" nenotiks, informē koncerta rīkotāji. Naudu par biļetēm, kas iegādātas “Biļešu servisa” tīklā, var saņemt ar pārskaitījumu, aizpildot pieteikuma veidlapu. 

Pieteikuma veidlapu var ielādēt bilesuserviss.lv mājas lapā. Aizpildītu veidlapu jāsūta uz e-pasta adresi info@bilesuserviss.lv. Aizpildītu pieteikuma veidlapu var nodot arī Rīgas Kongresu nama kasē.

Pieteikumus naudas saņemšanai var iesniegt līdz 05.06.2020. 

JP Cooper atvainojas par atcelto koncertu.

Savu karjeru Kūpers sācis 2012. gadā, un viens no viņa pirmajiem skatuves pieteikumiem bija hits “Keep The Quiet Out”. Pēc nākamā veiksmīgā ieraksta - singla “When The Darkness Comes” – izdevums Telegraph.co.uk viņa daiļradi atzinīgi nosaucis par “nākotnes mūziku”. Tomēr visstraujāko lēcienu galvu reibinošā popularitātē mūziķim nodrošināja sadarbība ar Džonasu Blū dziesmā “Perfect Strangers”, kā arī nākamais hits “September Song” – tās abas iekļuvušas mūzikas topu desmitniekā un ieguvušas platīna statusu.

Kūpera debijas albums “Raised Under Grey Skies” pārdots 835 000 eksemplāru, un viņa dziesmas dažādās platformās noklausītas vairāk kā 2 miljardus reižu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu