Tornado radījis postījumus arī Porziņģa komandas biedra mājai

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Sets Karijs
Sets Karijs Foto: AFP/SCANPIX

Tornado Teksasas štatā, Dalasā radījis postījumus arī "Mavericks" komandā spēlējošā Seta Karija mājai, vēsta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba mājas lapa. 

"Mums ir vairāki salauzti logi, bojājumi jumtā un ir salauzts žogs," sacīja Karijs. "Postījumus apskatīju vakar vakarā un no rīta pirms došanās uz treniņu."

Kanāls FOX iepriekš vēstīja, ka tornado bez elektrības atstājis aptuveni 150 000 cilvēku.

Laikā, kad plosījās tornado, Karijs kopā ar savu sievu un 17 mēnešus veco meitiņu skatījies Amerikāņu futbola līgas (NFL) spēli. 

Tomēr citām Dalasas ziemeļos esošajām mājām nodarīti ievērojami lielāki postījumi.

"Mums, salīdzinot ar citām mājām šajā apkārtnē, postījumi nav tik nopietni," teica Karijs, kurš ir NBA zvaigznes Stefana Karija brālis. "Neko tādu iepriekš nebiju piedzīvojis. Mums nebija bijuši tornado. Ir gadījušās viesuļvētras, bet tām var sagatavoties." 

Ļoti smagi no tornado Dalasas ziemeļos (Teksasas štats) cieta Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Dalasas "Stars" zvaigznes Tailera Segina māja.

"Tornado? Šķiet, tas notika dažu minūšu laikā. Mēs atpūtāmies viesistabā un tas vienkārši notika vienā mirklī. Ir nedaudz biedējoša sajūta, bet visiem viss ir kārtībā un tas ir pats galvenais," pastāstīja Karijs. 

29 gadus vecais Karijs gaidāmajā sezonā būs komandas biedrs Kristapam Porziņģim. Viņš ir zināms kā izcils snaiperis.  

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu