Informē par koncertsēriju "Art of Riga Jazz"

Foto
Jānis Škapars
, Fotogrāfs
CopyDraugiem X Whatsapp

No 26. oktobra līdz 10. decembrim dažādās koncertvietās Rīgā notiks izcilu mākslinieku koncerti un meistarklases. Par to preses konferencē informēja "Art of Riga Jazz" rīkotāji. Aplūko foto! 

"Art of Riga Jazz" ir īpaša improvizācijas un džeza mūzikas koncertu un meistarklašu sērija muzikāli aizrautīgiem klausītājiem, kuri novērtē augsti kvalitatīvu māksliniecisko sniegumu un izjūt kāri pēc arvien jaunām skanējuma niansēm. Koncertsērija ir lieliska iespēja klausītajiem redzēt un dzirdēt pasaules līmeņa džeza māksliniekus, kuri Latvijā viesojas pirmo reizi.

Māris Briežkalns (centrā)
Māris Briežkalns (centrā) Foto: Jānis Škapars/TVNET

Biļetes uz koncertsēriju "Art of Riga Jazz" nopērkamas visās "Biļešu serviss" kasēs un internetā. Plašāka informācija pieejama mājaslapā www.rigasritmi.lv.

Koncertsērijas ietvaros Rīgā uzstājušies tādi pasaules klases mākslinieki kā amerikāņu ģitārists Jonathan Kreisberg, bundzinieks Terry Bozzio, trompetists Christian Scott, britu dziedātāja ALA.NI, pianists Bill Laurance, portugāļu dziedātājs Salvador Sobral, norvēģu dziedātāja Kristin Asbjornsen, vācu ģitārists Joscho Stephan un daudzi citi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu