Ozols publicē video "Sazvanāmies" no albuma "Kruīza kontroles zēni"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ozols
Ozols Foto: publicitātes

Reperis Ozols laidis klajā jaunu singlu no vasaras nogalē izdotā albuma "Kruīza kontroles zēni". Dziesmai "Sazvanāmies" tapis arī videoklips. Noskaties! 

Ieraksts tapis sadarbībā ar bītmeikeru apvienību “Katapullt” un Krii. Klipa autors ir jauns un daudzsološs video veidotājs “91 kultures”, kas sevi šogad ir pieteicis  jau ar vairākiem vizuāliem darbiem.

Video: Ozols "Sazvanāmies".

Ozols aktīvi turpina gatavoties savam šā gada vienīgajam koncertam, kas ir paredzēts 23. novembrī “Dzelzceļa muzējā”, Rīgā. Koncertā paredzēts izpildīt visas albuma "Neona pilsēta" dziesmas, kā arī iesildošajā daļā būs iespēja dzirdēt mini albumu "Kruīza kontroles zēni". 

Albums "Neona pilsēta" 2018. gadā ieguva labākā hiphopa albuma statusu. Tajā ir iekļautas tādas kompozīcijas kā “Stils”, “Zapte”, “Nekad”, “Personības rekords”, “Levitē” u.c.

“Albums ir īpašs ne tikai man, bet arī lielai grupai manu klausītāju," tā Ozols par gaidāmo koncertu. "Novembrī aprit tieši viens gads kopš šis ieraksts ir bijis pieejams plašākai klausītāju auditorijai, mēs vēl nekad neesam spēlējuši visu albumu pilnā garumā, un par godu šim zīmīgajam notikumam esam gatavi to izdarīt īpašā gaisotnē ar īpašāku noformējumu. Ļoti gaidu visus, kam šī relīze kaut ko nozīmē.”

Biļetes jau šodien pieejamas “Biļešu servisa” kasēs. Draudzīga cena biļetēm līdz septembra beigām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu