Rīgas "Dinamo" Minskā tiekas ar neveiksmju joslā iestrēgušo "Dinamo"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Eštons Kārters
Eštons Kārters Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kārtējo spēli Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā šodien aizvadīs Rīgas "Dinamo" komanda, kas Minskā spēkosies ar vietējo "Dinamo" vienību. Spēle sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītā Rīgas komanda pēdējās nedēļās aizvada sezonas sekmīgāko nogriezni. Uzvara izcīnīta trijās no iepriekšējām četrām spēlēm. 

Uz Baltkrievijas galvaspilsētu "Dinamo" hokejisti devās no Rīgas, kur pēdējā mačā ar 2:0 pieveica Pētera Skudras stūrēto Čeļabinskas "Traktor". Tikmēr Minskas hokejisti piedzīvojuši zaudējumu pēdējās sešās spēlēs pēc kārtas. 

Pirmo savstarpējo spēli abas komandas aizvadīja šā mēneša 9. datumā, kad panākumu ar 3:2 savā laukumā izcīnīja rīdzinieki. 

"Parādītais cīņasspars jāpārnes uz izbraukuma mačiem. Jau piektdien tā jāturpina Minskā," tā pēc spēles ar "Traktor" komandu kluba mājas lapā izteicies Miķelis Rēdlihs

Rīgas "Dinamo" ar 20 mačos iekrātiem 14 punktiem joprojām ir vājākā komanda Rietumu konferencē un visā līgā. Savukārt Minskas nopelnītie 16 punkti 19 spēlēs Rietumu konferencē dod 10. pozīciju. 

Svētdien "Dinamo" hokejisti Maskavā tiksies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto un Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto "Spartak". 

Slimības dēļ izbraukumā nedevās vārtsargs Andrejs Makarovs, aizsargs Kristaps Zīle. Deivids Sarkanis un Frenks Razgals palika trenēties mājās, bet uzbrucēji Patriks Zabusovs un Ričards Grīnbergs spēlēs HK "Rīga" komandas sastāvā Krievijas Jaunatnes hokeja līgas (MHL) čempionātā.

Rīgas "Dinamo" sastāvs izbraukumā

Vārtsargi: Aleksanders Salāks, Maksims Tretjaks.

Aizsargi: Nerijus Ališausks, Uvis Balinskis, Oskars Bārtulis, Kristofers Berglunds, Sergejs Gimajevs, Eduards Hugo Jansons, Roberts Mamčics, Bens Māršals, Kristaps Sotnieks.

Uzbrucēji: Kārters Eštons, Oskars Batņa, Daniels Bērziņš, Lauris Dārziņš, Andris Džeriņš, Emīls Ģēģeris, Koltons Gilīss, Roberts Lipsbergs, Rihards Marenis, Brendons Makmilans, Gints Meija, Vitālijs Pavlovs, Miķelis Rēdlihs un Antons Trastašenkovs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu