Atklāta roka fanu cienīga viesnīca: augstceltne ģitāras formā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: EPA/Scanpix

Floridas štatā, ASV durvis vēris slavenās rokmūzikas restorānu, bāru un viesnīcu ķēdes "Hard Rock" viesnīca-debesskrāpis, kas veidots ģitāras formā.

Debesskrāpis ģitāras formā ir pasaulē slavenās bāru, restorānu un viesnīcu ķēdes "Hard Rock" lielākais un iespaidīgākais projekts - šī neparastā būve uzņēmumam izmaksājusi teju divus miljardus dolāru. Tagad roka fani no visas pasaules varēs baudīt pirmklasīgu komfortu un izklaides iespējas vēl nebijušā ēkā. Šī ir pasaules pirmā viesnīca ģitāras formā - viesnīcas pārstāvji apgalvo, ka ģitāras formas debesskrāpis laika gaitā kļūs par ikoniskāko naktsmītņu, azartspēļu un izklaides vietu Savienotajās Valstīs. 

Foto: AFP / Scanpix

"Hard Rock zīmols ir kļuvis vēl ietekmīgāks, nekā ir bijis pirms tam, - šobrīd šis zīmols apzīmē ne tikai mūziku, bet arī ēdienu, dzērienus un vietu, kur pārnakšņot," tā tabloīdam CNN skaidro vēl vasaras sākumā skaidrojis "Hard Rock" valdes loceklis Džims Alens. 

Īpašs uzsvars ģitāras viesnīcā tiks likts tieši uz mūziku - debesskrāpī ir ierīkota iespaidīga koncertzāle "The Oculus", kuras dizains ļauj skatuvi pielāgot attiecīgajiem šoviem, tostarp boksa mačiem, teātra uzvedumiem un apbalvošanas ceremonijām. 

Dziedātāja Bebe Rexa ģitāras formas viesnīcas atklāšanas ceremonijā
Dziedātāja Bebe Rexa ģitāras formas viesnīcas atklāšanas ceremonijā Foto: AFP / Scanpix

Bez iespaidīgās koncertzāles ģitāras formas viesnīcas pagalmā ir ierīkoti dienas baseini ar kluba atmosfēru, kuros rīkotie pasākumi, kā uzsvēris uzņēmuma valdes loceklis Alens, sacentīsies ar labākajām Lasvegasas baseinu ballītēm. Tāpat viesnīcas plānotāji ir padomājuši arī par ģimenēm ar bērniem - debesskrāpī ir  bērniem draudzīgs baseins ar mākslīgo upi. Bez baseiniem apmeklētāji un viesi varēs izklaidēties arī elegantā jumta bārā.

Foto: EPA/Scanpix

Līdz ar nelielo akvaparku un koncertzāli viesnīcā ir ierīkoti 14 restorāni, komēdiju teātris, 3000 spēļu aparāti, 228 spēļu galdi, iepirkšanās centri un lielas semināru zāles. Kas attiecas uz viesnīcas numuriņiem - mazākās ir 47 kvadrātmetru, bet visekstravagantākās - pat 74 kvadrātmetru plašas un tajās būs pieejams sulaiņu serviss un atsevišķs baseins. 

Foto: AP/Scanpix

Kopumā viesnīca aizņem 14 000 m² platību, bet baseini - 1,6 hektārus, bet pats debesskrāpis stiepjas 121 metra augstumā. Viesnīcas atklāšana vienuviet pulcējusi tādas slavenības kā dziedātājus Bebe Rexa, Jonas Brothers, sabiedrības dāmu Hloju Kardašjanu, aktierus Morganu Frīmenu un Džoniju Depu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu