Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Tev nedēļa sāksies uz jautras nots. Nav izslēgts, tiksi iesaistīts jauna projekta realizācijā. Galvenais, esi apdomīgāks lietās, kuras skar juridiskās nianses, un saglabā draudzīgas attiecības ar līdzgaitniekiem.

VĒRSIS Vajadzēs rast zelta vidusceļu starp savām un līdzcilvēku vajadzībām. Šodien lieti noderēs tavas organizatoriskās dotības un apķērīgums. Saskarsmē ar pretējo dzimumu būs patiesi koķets.

DVĪŅI Mēģini būt pacietīgāks, nesasteigt notikumu gaitu. Lai neiedragātu profesionālo reputāciju, esi apdomīgāks ar dotajiem solījumiem un atturies diskutēt par lietām, kuras nepārzini.

VĒZIS Zvaigznes iesaka atbrīvoties no visa traucējošā, liekā. Tas attieksies gan uz darbu, gan privāto dzīvi. Ja būsi atvērts pārmaiņām, nebaidīsies pamēģināt ko jaunu, ātri vien uzlabosi dzīves kvalitāti.

LAUVA Likteņa piespēlēta romantiska aizraušanās sniegs baudu, negaidīti krāšņas emocijas. Darba lietās tev izdosies iekarot priekšniecības ievērību ar kādu oriģinālu projektu.

JAUNAVA Šodiena solās būt ļoti dinamiska, negaidītu notikumu pavērsienu piesātināta. Pilnīgi iespējams, tiksi pie jauniem domubiedriem, iegūsi vērtīgas zināšanas. Vakarā ātrāk dodies pie miera.

SVARI Lai arī cik ļoti tev liktos aktuāli kaut ko mainīt savā dzīvē, ar to tomēr šobrīd nevajadzētu aizrauties. Ieteicams pievērst lielāku uzmanību darbības juridiskajiem aspektiem. Liela nozīme būs uzticamai komandai.

SKORPIONS Tavas domas trauksies vai ātrāk par vēju, pats brīžiem īsti netiksi tām līdzi. Izvairies no asām vārdu pārmaiņām. Labāk mazāk runā un vairāk pierādi sevi ar paveiktajiem darbiem!

STRĒLNIEKS Šobrīd nav vēlama jaunu darbu sākšana. Labāk pārliecinies, ka esošie ir paveikti atbilstošā kvalitātē, ka neesi piemirsis ko. Attiecībās ar mājiniekiem esi nedaudz savaldīgāks, piezemētāks.

MEŽĀZIS Tev būs nepieciešams laiks, lai uzņemtu darba tempus, iejustos profesionālajā vidē pēc brīvdienām. Saskarsmē ar kolēģiem būsi draudzīgs, atsaucīgs. Interesants brīdis ar žurnālistiku saistītājiem.

ŪDENSVĪRS Šī diena vairāk saistīsies ar attiecību peripetijām. Tu lielāku uzmanību pievērsīsi draugiem, paziņām. Iespējams, dosies kādās kopīgās izpriecās. Taču tikpat aktuālas šodien būs mīlas lietas.

ZIVIS Būsi ļoti piesardzīgs, brīžiem pat pārlieku. Mēģini nedaudz raitāk risināt ikdienišķos jautājumus, nemeklēt it visā slēptos zemūdens akmeņus. Mājas dzīvē iespējamas nelielas pārmaiņas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu