Horoskopi visai nedēļai (1)

Ko stāsta zvaigznes?
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes 28. oktobra – 3. novembrim.

28. oktobris – 3. novembris

AUNS Šonedēļ var aktualizēties ar izglītību, profesionālo iemaņu pilnveidošanu saistīti jautājumi. Centies būt pēc iespējas atvērtāks novitātēm, nebaidies izmēģināt spēkus līdz šim neapgūtā lauciņā. Savukārt, ja runa būs par finansiālo dzīves aspektu, tev jābūt dubultā piesardzīgam. Tu nedrīksti ļauties mirkļa emocijām, tev ļoti rūpīgi jāizsver lielāki pirkumi. Šonedēļ viennozīmīgi nav ieteicams uzņemties jaunas kredītsaistības. Mīlas jomā skaidri zināsi, ko vēlies un kā sasniegt kāroto!

VĒRSIS Tev lieliski padosies individuālas aktivitātes. Iespējams, pats tīri neapzināti meklēsi iespējas īstenot uzticētos pienākumus vienatnē. Saskarsmē ar kolēģiem brīžiem var parādīties asumi, domstarpības, taču tas nenozīmē, ka nespēsi tās nogludināt vai panākt kompromisus. Mājas lietās valdīs daudz mierīgāka, harmoniskāka noskaņa. Nebūs nekāds brīnums, ja attiecībās ar mīļoto cilvēku, jutīsi atdzimstam kaisli, dvēselisko pieķeršanos.

DVĪŅI Līdz šim būsi gana skrējis, rāvies melnās miesās, tāpēc šonedēļ vairāk laika atlicināsi sev tīkamām lietām, hobijam, attiecībām. Ja arī nāksies pievērsties jauniem pienākumiem, zināsi, kā saplānot savu laiku tā, lai nedarītu pāri savai veselībai, neiedzīvotos pārslodzēs. Nedēļas otrajā pusē zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam pie auto stūres. Pēc iespējas atturēties no tālākiem braucieniem. Kādam Dvīņa zīmes pārstāvim var rasties iespējas apliecināt savus mākslinieciskos talantus.

VĒZIS Nedēļas sākumu ieteicams izmantot, lai veiktu dažādas pārrunas, plānošanu, dotos komandējumā. Vēlāk astroloģiskā situācija var radīt dažādas problēmas, nesaprašanās attiecībās ar apkārtējiem, veicināt nebūšanas ar tehniku. Veiksme šonedēļ vairāk smaidīs tiem, kuri saistīti ar mākslu, izklaidi, reklāmu, pasākumu organizēšanu. Ģimenes dzīvē daudz kas būs atkarīgs no tava noskaņojuma. Ja spēsi uzturēt sevī gaišu omu, arī attiecībās ar tuviniekiem valdīs saskaņa un bezrūpīgums.

LAUVA No tevis tiks prasīta pašaizliedzīga, brīžiem pat drosmīga rīcība, kā arī spēja pieņemt atbildīgus lēmumus. Ja veiksmīgi tiksi galā ar sev uzticēto, darba augļi neliks vilties! Būtisku lomu spēlēs labas attiecības ar līdzgaitniekiem, tev ne reizi vien var nākties lūgt viņu padomu, atbalstu. Privātajā jomā nav izslēgtas nelielas pārmaiņas. Kādam Lauvas zīmes pārstāvim var nākties risināt ar dzīvesvietu, tās maiņu saistītus jautājumus.

JAUNAVA Nedēļa iesāksies uz mierīgas, patīkamas nots. Spēsi uzturēt saskanīgas attiecības ar priekšniecību, sadarbības partneriem un kolēģiem. Kādai Jaunavai var izdoties uzlabot savus ienākumus, par ko tiks izjusts neviltots gandarījums. Nedēļas otrajā pusē vajadzētu būt nedaudz piesardzīgākam, strādājot ar tehniskām ierīcēm, asiem

priekšmetiem. Dodoties tālākā ceļā, pārliecinies par sava transportlīdzekļa tehnisko stāvokli. Brīvdienās vēlēsies atrasties līdzīgi domājošo sabiedrībā.

SVARI Šonedēļ liela nozīme būs tam, cik racionāli tu pratīsi izmantot savā rīcībā esošo laiku. Rēķinies, ka iesāktie darbi var prasīt papildu ieguldījumus gan darba stundu, gan materiālajā kontekstā. Priekšniecība var pastiprinātāk vērtēt tavus sasniegumus, izteikt zināmu kritiku. Taču, neskatoties uz visu iepriekš minēto, tu nezaudēsi dūšu, būsi apņēmības pilns panākt nospraustos rezultātus! Brīvdienās tieksies palutināt sevi un tuviniekus.

SKORPIONS Neaizraujies ar filozofēšanu, centies būt pēc iespējas praktiskāks, piezemētāks, lietišķāks. Kopumā nedēļa vairāk atbilstoša jau iesāktu projektu īstenošanai, jaunuzsāktie darbi diemžēl var sagādāt gana daudz problēmu, neparedzētu šķēršļu, papildu izdevumus. Ja tev jādodas uz valsts iestādēm vai jākārto juridiskās lietas, dari to labāk nedēļas sākumā. Turpretim nedēļas otro pusi velti ģimenes dzīvei, jo īpaši savām atvasītēm.

STRĒLNIEKS Pat ja saskarsies ar šķēršļiem, domstarpībām attiecībās ar apkārtējiem, tu nezaudēsi dzīvesprieku, ticību panākumiem. Zvaigznes iesaka likt lietā tev piemītošo šarmu un harismu, kā arī nekautrēties paslavēt sevi, akcentējot nesen gūtos sasniegumus. Ja tev risināmi finansiāli vai ar tieslietām saistīti jautājumi, tiem piemērotāks būs nedēļas sākums. Brīvdienas nespēsi iedomāties bez saviesīgās dzīves norisēm.

MEŽĀZIS Ja neapjuksi, saskaroties ar neparedzētiem apstākļiem darba jautājumos, saglabāsi sev raksturīgo nosvērtību un analītiskumu, nedēļa solās būt izdevusies. Nav izslēgts, kādam no tuvākajiem kolēģiem var būt nepieciešama tava palīdzība. Neskopojies nedz ar padomu, nedz praktisku atbalstu, galu galā arī tu vari nonākt līdzīgā situācijā. Ģimenes dzīvē tieksies pēc miera, saskaņas, rūpēsies, lai tuvinieki justos aprūpēti un mīlēti. Kopdzīvē ar otro pusīti pratīsi uzturēt romantisku noskaņu.

ŪDENSVĪRS Kamēr lietas ritēs tev vēlamajās sliedēs, būsi laipns un draudzīgs, taču, līdzko saskarsies ar problēmām, vari ātri zaudēt savaldību. Pielūko, lai impulsīvā nostāja pret apkārtējo pasauli nesāk jūtami iedragāt attiecības ar tuviem cilvēkiem. Lai mazinātu iekšējo spriedzi, pievērsies fiziskām aktivitātēm, izmanto pirts procedūras, masāžu. Nedēļas nogalē labprāt baudīsi mājas mieru un klusumu.

ZIVIS Vēlēsies izpelnīties apkārtējo atzinību, komplimentus, kas mudinās meklēt aizvien jaunus veidus, kā apliecināt sevi, savas profesionālās iemaņas, radošos talantus. Taču zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam, uzņemoties jaunas saistības, pienākumus, rūpīgāk izvērtēt savas patiesās iespējas, nepārslogoties garīgajā plānā. Šonedēļ vēlams atturēties risināt nekustamā īpašuma, mantojuma jautājumus. Brīvdienās velti vairāk uzmanības atvasītēm.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu