Privāta kompānija, kas nodarbojas ar NLO meklēšanu, noslēdz līgumu ar ASV armiju (5)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
51. zona
51. zona Foto: Pixabay

Kompānija ar armiju līgumu noslēgusi, lai kopīgiem spēkiem izstrādātu tehnoloģijas, kas savukārt uzlabotu militāro sauszemes transportu.

Kompāniju “To The Stars Academy of Arts and Science” (TTSA) 2017. gadā dibināja rokgrupas “Blink-182” bijušais ģitārists Toms Delongs. Tā paša gada decembrī TTSA kļuva par pirmo kompāniju, kas dalījās ar video, kuros redzams, kā ASV jūras spēku piloti saskaras ar NLO.

Savukārt citas kompānijas TTSA divīzijas koncentrējas uz jaunu tehnoloģiju radīšanu. 17. oktobrī kompānijas pārstāvji paziņoja, ka sāk sadarbību ar ASV armiju.

Sadarbības līgums noslēgts uz pieciem gadiem, un ASV armija kompāniju plāno atbalstīt ar vismaz 750 tūkstošiem ASV dolāru lielu summu, vēstīts izdevumā “Motherboard”.

Blink-182 bijušais ģitārists Toms Delongs
Blink-182 bijušais ģitārists Toms Delongs Foto: SIPA/Scanpix

Līdz ar tehnoloģiju izstrādāšanu un teorētisko pētniecību kompānija nodarbojas arī ar izklaidējošām tēmām, piemēram, dokumentālo filmu radīšanu par NLO.

ASV armijas pārstāvji šo sadarbību nodēvējuši par “aizraujošu un netradicionālu jaunu materiālu un pārveidojošu tehnoloģiju avotu.”

Komentāri (5)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu