Reperis Ipstens Kūns izdod jaunu albumu un videoklipu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ipstens Kūns
Ipstens Kūns Foto: publicitātes

Šā gada 7. oktobrī reperis Ipstens Kūns (īstajā vārdā Artūrs Jenots) izdeva savu ceturto studijas albumu “Vienmēr sev”. Divi iepriekšējie mūziķa albumi “Atmoda” (2017) un “Zvēri” (2018) bija dzejas un elektroniskās mūzikas apvienojums, taču “Vienmēr sev” ir ietērpts repa formātā. Klajā nāk arī aktuālā singla “Krasti” videoklips.

“Dziesma “Krasti” apraksta un simbolizē tos manus dzīves posmus, kuros sanāk iestrēgt. Pat esot iedvesmotam un pilnam enerģijas, ar to mēdz nepietikt, lai turpinātu iesākto ceļu vai sāktu iet jaunus,” stāsta Ipstens Kūns.

Noskaties video.

Ipstens Kūns plašākai auditorijai kļuva pazīstams ar savu dalību dzejas slamu pasākumos un sadarbībā ar indīpopa grupu Franco Franco izdodot dziesmu “Vadugunis” (2017), kuru producēja Arstarulsmirus. Kopš sava pirmā repa albuma “Maska” (2015), neskaitot “Vadugunis”, Ipstens Kūns nebija izdevis nevienu repa ierakstu.

“Ilgu laiku šaubījos par to, vai izdot “Vienmēr sev”. Šaubījos par tā kvalitāti, savām prasmēm. Taču albuma saturs man šķita vērtīgs, un vēlējos ar to dalīties. Blakus bija cilvēki, kas manas šaubas sadzirdēja un paskubināja šo darbu tomēr ierakstīt. Paldies viņiem par to! Tikai tagad saprotu, cik svarīgi bija šim darbam dot dzīvību,” savu jauno veikumu komentē Ipstens.

Ipstena Kūna albums “Vienmēr sev” klausāms visos mūzikas straumēšanas servisos, video par albuma tapšanas aizkulisēm un dziesmas “Krasti” videoklipu var atrast Ipstena Kūna Youtube kanālā.

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem.

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde.

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu