5 krāsas, kas jāiekļauj rudens ēdienkartē

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Raksta turpinājums
Foto: Pixabay

No rudenī ievāktajiem dārzeņiem, augļiem un ogām iespējams saņemt visas organismam nepieciešamās uzturvielas, lai veiksmīgi pārziemotu. Katras krāsas dārzenī atrodami visdažādākie vitamīni un vērtīgas vielas, tāpēc speciālisti iesaka savu ēdienkarti veidot pēc iespējas krāsaināku, tādējādi uzņemot pēc iespējas daudzveidīgākus vitamīnus un minerālvielas.

Kādas ir ieteicamās krāsas rudens ēdienkartē un kā pareizi gatavot produktus, lai tie nezaudētu savas vērtīgās īpašības, stāsta  farmaceite Laila Zālīte.

Šķir uz priekšu un uzzini daudz noderīga!

Sarkans 

Oranžs 

Dzeltens 

Zaļš 

Violets 

Raksta turpinājums
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu