"airBaltic" Ziemassvētkos palielinās lidojumu skaitu no Rīgas uz vairākiem galamērķiem

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Paula Čurkste / LETA

Latvijas nacionālā lidsabiedrība "airBaltic" šogad Ziemassvētku brīvdienās palielinājusi lidojumu skaitu no Rīgas uz Parīzi, Londonu, Dublinu, Ženēvu, Abū Dabī un Maskavu, aģentūru LETA informēja lidsabiedrībā.

Kopumā periodā no 21.decembra līdz 4.janvārim "airBaltic" piedāvās 14 papildu lidojumus. 

"airBaltic" izpilddirektors Martins Gauss norādīja, ka Ziemassvētku brīvdienās lidsabiedrība tradicionāli novēro ļoti augstu pasažieru pieprasījumu, tāpēc šajā laikā "airBaltic" piedāvās pasažieriem uzlabotu lidojumu grafiku un papildu reisus.

Šajā ziemas sezonā "airBaltic" arī piedāvā sezonālos lidojumus uz slēpošanas kūrortiem Zalcburgā, Veronā un Popradā, kā arī uz Abū Dabī. Šī ir pirmā ziemas sezona, kad "airBaltic" veiks lidojumus no Rīgas uz Atēnām, Dublinu, Reikjavīku un Štutgarti. "airBaltic" arī turpinās reisus uz tādiem galamērķiem kā Malagu, Barselonu un Lisabonu.

LETA jau vēstīja, ka "airBaltic" peļņa pagājušajā gadā pieauga par 46%, sasniedzot 5,4 miljonus eiro, bet kompānijas ieņēmumi palielinājās par 18% un bija 408,7 miljonu eiro apmērā.

"airBaltic" nodrošina tiešos lidojumus no Rīgas uz vairāk nekā 70 galamērķiem, kā arī "airBaltic" piedāvā tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. Latvijas valstij pieder 80,05% "airBaltic" akciju, bet finanšu investoram, Dānijas uzņēmējam Larsam Tūsenam piederošajam "Aircraft Leasing 1" - gandrīz 20% akciju.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu