Seriāla "Troņu spēles" priekšstāsts ar Naomi Votsu tiek atcelts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri
Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri Foto: HBO/publicitātes

Pasaules mediji ziņo, ka viens no televīzijas kanāla HBO pasūtītajiem seriāla "Troņu spēles" ("Game of Thrones") priekšstāstiem ir atcelts. 

2017. gadā HBO paziņoja, ka pēc noslēdzošās astotās seriāla sezonas attīstīs četrus dažādus seriālus, kas balstās "Troņu spēles" stāstā. Viens no tiem - priekšstāsts par notikumiem, kas risinājušies tūkstošiem gadu pirms esošā seriāla stāsta, ar aktrisi Naomi Votsu (Naomi Watts) galvenajā lomā, tagad atcelts. 

Naomi Votsa
Naomi Votsa Foto: publicitātes

Vēl nenosauktajā seriālā bija iecerēts ielūkoties vairākus tūkstošus gadu senā pagātnē. Kā scenāriste šajā projektā startēja Džeina Goldmena ("Kingsman: The Secret Service", "X-Men: First Class", "Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children") ar autoru Džordžu R.R. Martinu, kura grāmatas «Ledus un uguns dziesma» ir seriāla stāsta pamatā.

2018. gada vasarā uzfilmēta pirmā pilotsērija, taču tagad paziņots, ka turpinājums nesekos.

Kā vēsta HBO, seriāls stāstītu par Balto staigātāju patieso izcelsmi, Sienas izveidošanu un Septiņu valstību noslēpumiem. "Tas nebūs stāsts, ko mēs domājam, ka zinām," savulaik teikts paziņojumā.

Seriāla astotā un pēdējā sezona tiks publiskota 2019. gada vasarā.

Foto: Seriāla "Troņu spēle" (Game of Thrones) pēdējās sezonas kadri.

Seriāls "Troņu spēles" ir ieguvis vairākas «Emmy» balvas un ir visu laiku skatītākais televīzijas seriāls. Seriāls skatāms LMT mājas viedtelevīzijā.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu