Trešdienas horoskops: uzzini, ko sola zvaigznes

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Ja spēsi dzīvot harmonijā ar savām izjūtām, iekšējiem psiholoģiskajiem procesiem, par panākumu trūkumu nebūs jāsūdzas. Naudas lietas pareizāk būtu kārtot dienas pirmajā pusē.

VĒRSIS Situācija var piespēlēt iespēju doties interesantā pieredzes apmaiņas braucienā vai apmeklēt profesionālās izaugsmes kursus. Svarīgi nenobīties no pārmaiņām, drošāk soļot pretī nākotnei.

DVĪŅI Daudz domāsi par privātajā dzīvē notiekošo. Iespējams, nesenais strīds ar mīļoto liks aizdomāties par nopietnākām vērtībām. Varbūt tev ir vērts izrunāties ar kādu dzīves pieredzes bagātāku līdzgaitnieku?

VĒZIS Pret visu izturēsies ar izteiktu skepsi. Pielūko, lai tava nostāja nesāk robežoties ar depresiju vai nihilismu. Šis brīdis ir vairāk piemērots darbam vienatnē. Omu palīdzēs uzlabot radošas aktivitātes.

LAUVA Tu labi sapratīsies ar gados jaunākajiem. Lieliska diena Lauvām, kuras strādā pedagoģijas vai izklaides lauciņā. Mājas dzīvē meklēsi jautrību, bezrūpību, par ko partneris būs tikai pateicīgs.

JAUNAVA Pienākuma apziņa neļaus atstāt iesāktās darba lietas pusratā, pat ja tas nozīmēs virsstundas. Pielūko vienīgi, lai kāds no kolēģiem nesāk tev uzgrūst savus darbus. Dienas izskaņā esi uzmanīgs pie stūres!

SVARI Tev būs pa spēkam atrisināt visdažādākās nebūšanas, tai skaitā nesaskaņas kolēģu starpā, materiālas dabas sarežģījumus. Arī privātajā dzīvē spēsi izvairīties no konfliktiem, veicināt sapratni ar partneri.

SKORPIONS Tie Skorpioni, kuri pratīs pārkāpt pāri pašlepnumam, atturēties no spītības vai pārlieku principiālas nostājas, būs neapšaubāmi ieguvēji! Spēja rast kompromisus, diplomātija būs izšķirošas panākumos.

STRĒLNIEKS Ja dodies uz pārrunām ar priekšniecību vai sadarbības partneriem, rūpīgāk pārdomā, kā prezentēsi savas intereses, kādu argumentāciju izmantosi. Jo cītīgāk sagatavosies, jo labāk tev veiksies!

MEŽĀZIS Vēlēsies salikt lietas pa plauktiņiem, gūt skaidrāku vīziju par savu nākotni. Tavi centieni būs tikai apsveicami. Šī var izrādīties zīmīga diena ar grāmatvedību, organizatorisko darbu saistītajiem Mežāžiem.

ŪDENSVĪRS Pateicoties savai neatlaidībai, mērķtiecīgumam, gūsi panākumus gan darbā, gan privātajā dzīvē. Šodien droši vari risināt ar tehniku, IT jomu saistītus pienākumus, kā arī juridiskās nianses.

ZIVIS Var rasties nopietnāka interese par dzīves radošo, filozofisko pusi. Pat ikdienišķās lietās meklēsi dziļāku jēgu, nozīmi. Taču ar to aizrauties nevajadzētu, citādi vari sapīties pats savu pārdomu līkločos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu