Ceturtdienas rītā Rīgas centrā bija pazudusi elektrība (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Lūka/LETA

Šorīt, 31. oktobrī, vairākos lielajos krustojumos Rīgas centrā uz laiku nedarbojās luksofori, taču neilgi pēc plkst.7 to darbība tika atjaunota.

Luksofori uz laiku nedarbojās lielajā krustojumā pie Centrālās dzelzceļa stacijas, kur satiekas Marijas iela, Satekles iela un Merķeļa iela, uz gājēju pārejas pie tirdzniecības centra "Origo", krustojumā pie tirdzniecības centra "Stockmann", kā arī Krišjāņa Barona ielas un Raiņa bulvāra krustojumā.

Lai arī krustojumos nebija izvietoti satiksmes regulētāji, agrajā rīta stundā satiksme nebija intensīva un nekādi sastrēgumi neveidojās, novēroja LETA.

Vienlaikus AS "Sadales tīkls" pārstāvji pavēstīja, ka ceturtdien plkst. 5.45 Rīgā tika reģistrēts tehnoloģisks traucējums apakšstacijā "Centrālā", kas ietekmēja elektroapgādi vairākiem tūkstošiem klientu pilsētas centrā - Maskavas, Valmieras, Bruņinieku, Elijas, Dzirnavu ielas apkaimē.

"Sadales tīkla" un AS "Augstsprieguma tīkls" operatīvā darba brigādes nekavējoties sāka bojājuma lokalizēšanu, lai visiem klientiem atjaunotu elektroenerģijas piegādi pēc iespējas ātrāk. Elektroapgāde visiem klientiem atjaunota plkst.7.20.

Elektroapgādes traucējumu iemesls tiek noskaidrots.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu