Policija meklē aculieciniekus traģiskajai avārijai Ventspils novadā

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Sadursme.lv

Policija aicina atsaukties aculieciniekus satiksmes negadījumam, kas otrdien, 29.oktobrī, ap plkst.9 notika Ventspils novada Tārgales pagastā, informēja Valsts policijas (VP) Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Otrdienas rītā VP saņēma informāciju par to, ka Ventspils novada Tārgales pagastā, uz autoceļa Rīga-Ventspils, ir noticis ceļu satiksmes negadījums. Sadursmē iesaistīta smagā automašīna "Volvo" ar piekabi, kuru vadīja 1968.gadā dzimis vīrietis, un automašīna "Nissan", kuru vadīja 1952.gadā dzimis vīrietis. Negadījumā gāja bojā automašīnas "Nissan" vadītājs. Transportlīdzekļa "Volvo" vadītājs negadījumā necieta.

Šeršņova stāstīja, ka pēc ceļu satiksmes negadījuma tika veikta alkohola koncentrācijas pārbaude un transportlīdzekļa "Volvo" vadītāja izelpā promiles netika konstatētas.

"VP izmeklēšanas laikā ir iegūta informācija par negadījuma apstākļiem, kuriem nepieciešams apstiprinājums - citu aculiecinieku redzētais, videoreģistratoru ierakstītais. VP aicina atsaukties aculieciniekus, kuri būtu novērojuši notikuma gaitu īsi pirms sadursmes, proti, laika posmā aptuveni no plkst. 8.40 līdz 8.47," teica Šeršņova.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu