Uzmini, kuram F-1 čempionam reiz piederēja šis "monstrs" (4)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: www.nettiauto.com

Tā kā nosacīts standarta automobilis ar 560 zirgspēkiem Formula 1 čempionam Kimi Raikonenam bija par vienkāršu un vārgu, ar viņa gādību auto ieguvis 680 ZS un tagad ir nonācis pārdošanā.

Skaidrs, ka cilvēkam, kuram zibenīgs paātrinājums un milzīgs ātrums ir ikdiena, tādēļ arī ģimenes automobilim ir jābūt atbilstošam. Tā Raikonens, kurš patlaban strādā Alfa Romeo Formula 1 komandā, savulaik nolēma iegādāties 2013.gada Audi RS 6 Avant jeb vienu no ātrākajiem veidiem, kā ģimenes vai draugu lokā un ar visu bagāžu aizbraukt uz saunu.

Foto: www.nettiauto.com

Trešās paaudzes Audi RS 6 Avant tiek ražots jau kopš 2002.gada, tādēļ nav uzskatāms par svaigu modeli (paaudžu maiņa gan ir jau tepat aiz durvīm un notiks 2020.gadā). Un tomēr tas jau bāzes versijā bija apgādāts ar 4 litru V8 turbo motoru, kurš attīsta 560 ZS.

Foto: www.nettiauto.com

Lai vai kā, ledus vīram no Somijas ar to nebija gana, un universālis drīz piedzīvoja brīnumainas pārvērtības, kuru rezultātā ieguva papildus 120 ZS, bet grieze palielinājās līdz 900 Nm. Tāpat veikts arī vizuālais tūnings, tai skaitā uzstādīti Vossen firmas 22 collu riteņu diski. Par tiem tagad varēs priecāties kāds, kuram ir un nav žēl 125 tūkstošu eiro, jo tieši tāda summa norādīta mašīnas pārdošanas sludinājumā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu