Tramps no sava torņa Ņujorkā pārceļas uz jaunu dzīvesvietu citur ASV (1)

TVNET/LETA/AFP
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

ASV prezidents Donalds Tramps ceturtdien apstiprināja, ka ir nomainījis savu galveno dzīvesvietu un pēc Baltā nama atstāšanas apmetīsies Floridas štata Palmbīčas pilsētā, nevis atgriezīsies tā sauktajā Trampa tornī Ņujorkā.

Tramps ceturtdienas vakarā tviterī ierakstīja, ka mīlot Ņujorku. Viņš gan piebilda, ka, "par spīti faktam, ka es katru gadu samaksāju miljoniem dolāru pilsētas, štata un vietējos nodokļos, gan pilsētas, gan štata politiskie līderi ir ļoti slikti izturējušies pret mani".

Laikraksts "New York Times" (NYT) pirms tam ceturtdien ziņoja, ka Tramps ir aizpildījis "dzīvesvietas deklarāciju", izvēloties par savu "dominējošo un galveno mājokli" viņam piederošo Maralago kūrortu Palmbīčā.

NYT vēstīja, ka attiecīgie dokumenti iesniegti Palmbīčas apgabala tiesā jau septembra beigās. Arī pirmā lēdija Melānija Trampa nomainījusi savu dzīvesvietu uz Palmbīču, iesniedzot analogus dokumentus. 

Tramps, kurš dzimis Ņujorkā un visu mūžu bijis tās pastāvīgais iedzīvotājs, ir sacījis, ka "tai vienmēr būs īpaša vieta manā sirdī". 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu