Latviešu meitenes Helovīna tērpos izdejo Bilijas Eilišas dziesmu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Soul Tap”
“Soul Tap” Foto: publicitātes

Latviešu stepa dejas grupa “Soul Tap” laiž klajā jaunu video amerikāņu popmūzikas sensācijas Bilijas Eilišas (Billie Eilish) dziesmai “Bad Guy”, iejūtoties tādos īpaši šausminošos tēlos kā vampīri, zombiji un šausmu filmu lelles.

“Šis noteikti ir līdz šim apjomīgākais un izaicinošākais video darbs, ko esam veidojuši. Kā izstrādātie tēli, kostīmi, stāsts, tā arī speciāli šim darbam iekārtotā vide, manuprāt, ir skaists meistardarbs," stāsta stepa dejas grupas mākslinieciskā vadītāja un klipa horeogrāfijas autore Annija Ķesele. "Liels pagodinājums, protams, šo video uzņemt Nordeķu muižā, kura tieši šobrīd piedzīvo savu atdzimšanu ar apjomīgu restaurācijas procesu. Pretēji lielajam apjomam un intensīvajam grafikam, varu teikt, ka tas bija aizraujošs piedzīvojums. Liels prieks, ka video varoņu lomās iejutās ne tikai stepa grupas “Soul Tap” pamatsastāva dejotāji, bet arī vairāki studijas audzēkņi un ceru, ka šī prakse atkārtosies arī turpmāk.”

Noskaties deju video.

“Ar šo video es vēlējos skatītājiem parādīt, ka arī steps var būt mūsdienīgs un labi pakļaujas jebkādai radošai formai un muzikalitātei. Dalībnieku vizuālā tēla idejas pirmsākums noteikti ir meklējams 80. un 90. gadu šausmu/komēdiju kulta filmās, apvienojot to ar pirmsindustrializācijas ēras vadlīnijām,” tā video idejas autore un tēlu māksliniece Linda Hveženko.

Foto: ieskats klipa filmēšanā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu