RFW 5. diena: Zefyras

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
RFW 5. diena: Zefyras
RFW 5. diena: Zefyras Foto: Jānis Škapars/TVNET

Radošums ir bijis nemainīgs pavadonis Zefyras dizaina studijas dibinātājas Viktorijas dzīvē. Viss sākās ar aksesuāriem: sākumā niecīga rotaslietu instrumentu kaste, pēc tam darba galds, kam sekoja istaba, kas veltīta viņas amatniecībai, kas galu galā izvērtās dizaina studijā, pēc tam lielākā dizaina studijā līdz pozīcijai, kurā zīmols ir šodien – divi veikaliņi / radošuma paradīze / izstāžu zāles / kur norisinās visa 'Zefyras' modes maģija. Paplašinoties telpām, lielāka kļuva arī komanda – ar aizvien vairāk līdzīgi domājošu radošo cilvēku iesaisti sirsnīgā modes meistarības piedzīvojumā.

Zefyras izceļas ar aizrautību un īpašu uzmanību ikvienam klientam. Neviens apģērba elements nav vienāds, tā vietā ikviens apģērbs tiem pielāgots klientam. Klienti atzīstas, ka ir iemīlējuši kādu Zefyras izstrādājumu, un zīmols to pielāgo klientu unikālajai figūrai, garastāvoklim, krāsu izvēlei un, ja iespējams, iesaista arī klientu radīšanas procesā. Tas padara apģērbu daudz īpašāku, liekot lepoties ar unikāliem priekšmetiem, kurus kliente pati izvēlas.

Zefuras studija ir subjektīvi izprotama dizaina māja. Zīmols veicina atvērtā prāta pieeju organiskām un patiesām jūtām, sevis apzināšanos un pastāvīgu alternatīva sevis meklēšanu. Zīmols cenšas pastāstīt klientiem stāstus, izmantojot sevis radītos apģērbus, akcentējot klientu stiprās puses, dodot klientiem to, kas viņiem pietrūka, lai patiesi mīlētu sevi un būtu pārliecināti.
 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu