Venecuēlietis Alonso iepazīst "melno ledu", savu auto apmetot uz jumta (6)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aukstā laikā viena no bīstamajām parādībām uz ceļiem ir tā sauktais melnais ledus. Kāds ārzemnieks par tā radītajiem riskiem un uz savas ādas pārliecinājies, jo uz līdzenas vietas negaidīti zaudējis kontroli pār savu auto un tas apmests uz jumta, vēsta raidījums "Degpunktā".

Vīrietis vārdā Alonso Latvijā viesojas neilgu laiku. Viņš atceļojis no Venecuēlas un, iespējams, vēl nebija pielāgojies braukšanai aukstā laikā, kas Latvijas laikapstākļos var nozīmēt apledojumu.

Vīrietis piektdienas, 1. novembra rītā brauca pa Kaudzīšu ielu, Rīgas centra virzienā. Viņš vairs nav spējis savaldīt auto, un auto apgāzās uz jumta. Par laimi šoferis negadījumā necieta.

"Ātrums bija 65 kilometri stundā, jo šajā ceļa posmā ir ātruma ierobežojums 70 km/h. Es zaudēju kontroli pār braucamrīku, mašīna sāka slīdēt, es nobraucu no ceļa," atklāj Alonso.

Apgāzto auto nolikt atpakaļ uz riteņiem izdevās ar ugunsdzēsēju un evakuatora palīdzību. Visticamāk, automašīnai deformētas virsbūves balsta konstrukcijas, un tā vairs nebūs remontējama.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu