ASV kinoteātrus iekaro filma "Terminators: tumšais liktenis" (5)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Terminators: tumšais liktenis"
"Terminators: tumšais liktenis" Foto: publicitātes

Sestā filma par neuzveicamo robotu Terminatoru iekarojusi 1. vietu Ziemeļamerikas kinoteātru topā, nostumjot no līderpozīcijas filmu studijas "Warner Bros." jauno filmu "Džokers" ("Joker"), ziņo "collider.com".

Lente nedēļas nogalē iekasējusi 29 miljonus dolāru.

Filmas "Terminators: tumšais liktenis" (Terminator: Dark Fate) darbība risinās tuvākajā nākotnē, turpinot 1991. gada filmā "Terminators 2: Pastarā diena" aizsāktos notikumus. Terminatoru mednieces Sāras Konoras uzdevums ir iznīcināt no nākotnes sūtītos robotus-slepkavas. Sāras lomā Linda Hamiltone, filmā redzams arī pats Terminators - aktieris Arnolds Švarcenegers. 

Filmas reklāmas rullītis.

2. vietā ar 13,9 miljoniem režisora Toda Filipsa (Todd Phillips) filma "Džokers", kurā sociopāta, masu slepkavas un šizofrēniķa Džokera lomā iejuties lieliskais aktieris Hoakins Fīnikss (Joaquin Raphael Phoenix, 44).

Filma vēsta par komiksu varoņa Betmena ienaidnieku Džokeru. Darbība notiek pagājušā gadsimta 80. gadu sākumā.

Anotācija: Klauns Arturs Fleks (Arthur Fleck) 1981. gadā pārceļas uz Gotemas pilsētu pie mātes, cenšas piepelnīties kā komiķis. Pēc vairākiem incidentiem Fleks sāk kļūt bīstams, pārvēršoties par noziedznieku, kuru pilsēta sāk iepazīt kā Džokeru.

Foto: Hoakins Fīnikss filmas "Džokers" pirmizrādē Venēcijā.

Filmas budžets ir 55 miljoni dolāru. Mūziku filmai komponējusi Hildura Gudnadotira (Hildur Guðnadóttir) – islandiešu čelliste un komponiste, kas uzstājusies arī Rīgā. Vēl lomās Zasi Betsa (Zazie Beetz) un Roberts de Niro (Robert de Niro).

Noskaties filmas reklāmas rullīti.

3. vietā aizpagājušās nedēļas līderis - pasaku filmas "Maleficent" ("Melnā feja Malefisenta") turpinājums "Maleficent: Mistress of Evil" ("Melnā feja Malefisent. Tumsas valdniece"). Atgādinām, ka «Maleficent» sižets ir balstīts pasakā par apburto princesi. Kinolentē galvenā varone ir ļaunā feja (Andželīna Džolija), kuras lāsts liek princesei ieslīgt mūžīgā miegā pēc savainošanās ar vārpstiņu. Jaunās filmas notikumi aizsākas vairākus gadus pēc tam, kad Malefisenta bija uzlikusi lāstu princesei Aurorai. Viņu abu sarežģītās attiecības risinās uz jaunu draudu fona, un ir jāmeklē sabiedrotie, lai aizsargātu karaļvalsti no ienaidniekiem.

Filmas reklāmas rullītis.

4. vietā filma "Adamsu ģimene" (The Addams Family), kas iekasējusi 8,4 miljonus.

Foto: Filmas "Adamsu ģimene" pirmizrāde ASV.

5. vietā 2009. gada filmas "Zombieland" turpinājums "Zombieland 2". Filmā galvenajās lomās redzami Vudijs Harelsons, Džese Eizenbergs un Emma Stouna.

6. vietā pusaudžu šausmu filma par telefona aplikāciju, kas "prognozē" nāves stundu "Countdown", bet veitu zemāk Naomi Herisas asa sižeta policijas trilleris "Black and Blue" ar 8,3.

Filmas "Countdown" reklāmas rullītis.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu