Pirmdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Šodien tu varētu būt patiesi aizņemts gan ar darbu, gan jaunu kontaktu veidošanu. Laiks paskries nemanot, un tu, sekmīgas rosoties, paveiksi pietiekoši daudz, lai justos apmierināts ar padarīto!

VĒRSIS Liela nozīme būs draugu, paziņu un kolēģu atbalstam. Zvaigznes iesaka rūpīgāk ieklausīties apkārtējo padomos, ņemt vērā arī pret tevi vērsto kritiku, jo tā šobrīd var būt samērā pamatota.

DVĪŅI Nav izslēgti pēkšņi pavērsieni, kuri liks tev nedaudz citādāk paraudzīties uz ikdienas dzīvi, attiecībām ar apkārtējiem. Komunikācijā ar sadarbības partneriem ātri vien radīsi kopīgu valodu.

VĒZIS Lieliski pratīsi sabalansēt savas vajadzības ar apkārtējo vēlmēm. Šis ir piemērots brīdis, lai organizētu dažādas tikšanās, īstenotu ar mākslu, izklaidi saistītus projektus, stātos plašākas publikas priekšā.

LAUVA Bez liekas domāšanas metīsies ikdienas cīņā, būsi pašaizliedzīgs un pilnībā pārliecināts par to, ka spēsi sasniegt nospraustos mērķus! Dienas pirmajā pusē nevajadzētu apmeklēt valsts iestādes.

JAUNAVA Daudz domāsi par savu turpmāko karjeras kāpumu. Nav izslēgts, kāda Jaunava spers izšķirošus soļus, lai pietuvinātu tik kāroto profesionālo izaugsmi. Mājinieku morālais atbalsts tev būs garantēts!

SVARI Šī diena diemžēl var kļūt saspringta, radīt strespilnas situācijas. Esi piesardzīgāks, ja pievērsies analītiskajam darbam, neļauj tajā iezagties neuzmanības kļūdām. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie stūres.

SKORPIONS Tev smaidīs veiksme, ja vien pats neradīsi šķēršļus ar pārlieku spītīgu vai principiālu rīcību. Kopumā šis mirklis ir atbilstošs, lai sakārtotu attiecības, nostiprinātu iekšēju līdzsvaru, harmoniju.

STRĒLNIEKS Būsi ļoti aktīvs, enerģisks, brīžiem straujš, taču tu pratīsi sasniegt kāroto, iegūt priekšniecības ievērību. Kādam Strēlniekam var nākties kārtot juridiskas lietas, aizstāvēt savas intereses tiesas instancēs.

MEŽĀZIS Garastāvokli ietekmēs finanšu situācija. Naudas trūkums var izjaukt kādus plānus. Lielāka uzmanība ir jāpievērš lietu juridiskajai pusei. Varbūt kāds ārzemju partneris palīdzēs tikt galā ar problēmām.

ŪDENSVĪRS Būsi noskaņots ļoti emocionāli. Tev vajadzēs pielikt papildu pūles, lai saņemtu sevi rokās un paveiktu iecerētos darbus. Ar iekšējām pretrunām vislabāk palīdzēs tikt galā otrā pusīte.

ZIVIS Iespējami dažādi izbraukumi, ārzemju kontakti, vairāk gan saistībā ar darbu vai mācībām. Turklāt tas viss var notikt ļoti spontāni, negaidīti. Šodien lieti noderēs tavas psihologa dotības.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu