Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Kolēģu vidū var uzrasties kāds, kurš negribot pārbaudīs tavu pacietības mēru. Lai nerastos lieki emocionālie sakāpinājumi, strīdu riski, liec diplomātiski manīt no savas puses, kas tieši tevi satrauc.

VĒRSIS Darba nedēļa tuvosies noslēgumam, par ko izjutīsi gandarījumu. Savā apziņā būsi gana strādājis, attiecīgi tagad varēsi ar drošu sirdi baudīt tīkamāku laika pavadīšanas veidu. Vakarā labāk nesēdies pie stūres.

DVĪŅI Neaizraujies ar divdomīgiem jociņiem, tēlainiem izteicieniem, jo tie var radīt liekus pārpratumus līdzgaitnieku vidū. Labāk paud savu viedokli pēc iespējas tiešāk un vienkāršāk, tad ieguvēji būs visi.

VĒZIS Lielie darba apjomi var pārsteigt tevi nesagatavotu. Visticamāk, lai tiktu sekmīgi galā ar radušos pienākumu gūzmu, tev būs nepieciešams uzticamu kolēģu atbalsts. Vakaru ieteicams pavadīt ģimenes lokā.

LAUVA Diemžēl nav izslēgti materiāli sarežģījumi. Apķērīgākie Lauvas zīmes pārstāvji diezgan ātri atradīs veidus, kā novērst radušās problēmas. Pārējiem nāksies vairāk papūlēties, taču arī viņiem galu galā izdosies!

JAUNAVA Nekļūsti iedomīgs, ja dzirdi vērtīgus padomus no pieredzējušākiem kolēģiem, nekautrējies tos arīdzan izmantot. Šī var izrādīties interesanta diena Jaunavām, kuras saistītas ar mākslu.

SVARI Tu novērtēsi apkārtējo atklātību un labestību, savukārt pret meliem un liekulību būsi neiecietīgs! Saasinātā taisnīguma izjūta palīdzēs labāk aizstāvēt gan savas, gan līdzcilvēku intereses.

SKORPIONS Kādā kutelīgā darba jautājumā vari izjust kolēģu vai augstākstāvošo spiedienu. Zvaigznes viennozīmīgi iesaka paļauties tikai uz saviem spriedumiem, sajūtām un ignorēt visu pārējo.

STRĒLNIEKS Kaut arī tavs noskaņojums būs diezgan kareivīgs, zvaigznes tomēr iesaka vairīties no visa veida strīdiem, spriedzes situācijām. Šodien vajadzētu vairāk laika atlicināt sava darba kvalitātei.

MEŽĀZIS Var rasties domstarpības ar mīļoto. Ja saproti, ka pašam pietrūkst pieredzes, nojausmas, kā atgūt harmoniju ģimenes dzīvē, droši meklē uzticamas un dzīves pieredzes bagātākas personas atbalstu.

ŪDENSVĪRS Patiesi darbīga diena, kas nozīmē - tev var nākties rosīties līdz pat vēlam vakaram. Gandarījumu sagādās paveiktais darba apjoms, kā arī gūtā peļņa. Mīļotā cilvēka izgājieni var nedaudz pārsteigt tevi.

ZIVIS Skaidri zināsi, ko vēlies, taču mērķa sasniegšanai var pietrūkt tik vien kā enerģijas un pašpārliecinātības. Tieši šā iemesla dēļ zvaigznes šodien neiesaka sākt apjomīgus darbus, pārmaiņas mājas dzīvē.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu