Medijs: Pagājušās sezonas Rīgas "Dinamo" līderis Majone atgriezīsies Somijā (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Metjū Majone
Metjū Majone Foto: Jānis Škapars/TVNET

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas "Dinamo" pagājušās sezonas līderis Metjū Majone varētu atgriezties jau iepriekš pārstāvētajā Somijas virslīgas klubā Kuopio "KalPa", vēsta "savonsanomat.fi".

Majoni oktobra vidū atlaida no KHL kluba Pekinas "Kuņluņ Red Star", tāpēc pagaidām viņš ir bez darba.

Oktobra beigās Zviedrijas mediji vēstīja, ka Majone ir tuvu pārejai uz šīs valsts augstākās līgas klubu Vekšes "Lakers". Pagaidām gan šīs baumas nav apstiprinājušās.

Somijas medijs "savonsanomat.fi" otrdien ziņo, ka Majone varētu parakstīt līgumu ar "KalPa" komandu, kurā viņš spēlēja 2017./2018.gada sezonā.

Kuopio pilsētas kluba izpilddirektors Toni Saksmans medijam atzinis, ka komanda meklē pastiprinājumu. Majone esot vienības vadības interešu lokā.

Majonem esot izteikts līguma piedāvājums, bet atbilde jāsniedz tuvāko dienu laikā. Ja kanādietis nepiekritīs atgriezties "KalPa" vienībā, tad tās rindas papildināšot kāds Amerikas Hokeja līgas (AHL) spēlētājs.

Majone pagājušajā KHL sezonā bija Rīgas "Dinamo" rezultatīvākais aizsargs un otrais rezultatīvākais spēlētājs. 58 spēlēs kanādiešu aizsargs guva 11 vārtus, izpildīja 35 rezultatīvas piespēles un nopelnīja lietderības koeficientu -12.

Starpsezonā Majone parakstīja līgumu ar "Kuņluņ Red Star", bet pēc 16 spēlēm tika atlaists. Viņš šajā laikā izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm un lietderību -5.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu