Bēglis ar auto ietriecas stabā un to uzgāž policijas mašīnai (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Naktī uz pirmdienu, 4. novembri, kāds "Mazda" vadītājs nepakļāvās policistu norādēm apstāties un sācis bēgt. Pakaļdzīšanās beidzās vien tad, kad auto lielā ātrumā ietriecās notrieca divus apgaismes stabus, no kuriem viens uzgāzās Ceļu policijas automašīnai, vēsta LNT raidījums "Degpunktā".

Ulbrokā patrulējošie pašvaldības policisti sastapuši divus aizdomīgus jauniešus. Kapucēs tērptie jaunieši slapstījušies pa kādu tumšu daudzdzīvokļu mājas pagalmu, un viņu uzvedība raisījusi policistu aizdomas. Likumsargi aprunājušies ar jauniešiem un laikā atklājies, ka par vienu no jaunekļiem jau interesējušies Valsts policijas (VP) darbinieki. Taču aizturēt jauno vīrieti neesot bijis nepieciešams. Pēc īsas sarunas policisti piefiksējuši nepieciešamo informāciju un devušies tālāk.

Pēc īsa brīža policija saņēma izsaukumu, ka pie kāda auto, kas nobloķējis brauktuvi, manīti divi vīrieši, kuri iekāpuši tajā un strauji devušies Sauriešu virzienā. Pēc īsa brīža policistiem izdevās iepriekš piefiksēto automobili panākt. Ieraugot bākugunis un dzirdot policistu aicinājumus, meklētais auto uz mirkli pat samazināja ātrumu, taču jau pēc dažām sekundēm sāka bēgšanu. 

Spītējot spēcīgajam lietum, "Mazda" vadītājs muka, cik ātri spēja, un likumsargi saprata, ka bez papildspēku palīdzības to būs grūti, ja ne pat neiespējami, apturēt. 

Pakaļdzīšanās laikā policijas darbinieki apmainījās ar informāciju, un "bēgļi", uzbraucot uz Slāvu (Dienvidu) tilta, sastapās ar nobloķētu ceļu. 

Izbraucot no līkuma, viņu auto saslīdēja, notrieca divas laternas un sānslīdē ietriecās policijas automašīnā, kuram uzgāzās arī viens no apgaismes stabiem.

Izmantojot apjukuma mirkli, auto sēdošie pēc avārijas vēl centās aizbēgt kājām, taču nekur tālu netika. Divi no trim vīriešiem turpat notikuma vietā aizturēti. Turpat arī noskaidrots, ka šoferis automašīnu vadījis bez derīgas vadītāja apliecības. Tāpat par aizturētajiem ieinteresējušies arī kriminālpolicijas darbinieki, jo automašīnā atradās vairāki instrumenti, ko nereti izmanto zādzībām.

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu