Londonā drīzumā atklās pasaulē pirmo "lidojošo" peldbaseinu (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Embassy Gardens

Patlaban ASV pilsētā Kolorado tiek testēts un pārbaudīts 50 tonnu smags "lidojošais" baseins, kas drīzumā savienos divus Londonas debesskrāpjus, ziņo portāls "The Independent". 

Debesu peldbaseins būs akvārijam līdzīga struktūra, kas savienos divus luksusa tipa dzīvojamos debesskrāpjus. Šis būs pasaulē pirmais caurspīdīgais peldbaseins, kas ļaus peldētājiem peldēt no vienas ēkas uz otru, atrodoties krietnu gabalu virs zemes. 

Foto: Embassy Gardens

Lidojošais baseins būs 25 metrus garš un savienos divas 10  stāvu ēkas. Pats peldbaseins būs veidots no akrila - līdzīgs peldbaseins ir ierīkots Berlīnes viesnīcā "Radisson SAS", kur it ierīkots cilindriskas formas akrila baseins. Londonas lidojošajā peldbaseinā drīkstēs peldēties vien ēkas iedzīvotāji un viņu viesi. Jāpiebilst, ka baseins nebūs vienīgā atrakcija - ēkā būs ierīkots SPA, vasaras bārs un oranžērija ar skatu uz Londonas "Aci", Parlamenta ēku un ASV vēstniecību.  

Foto: Embassy Gardens

Pagaidām fenomenālo peldbaseinam tiek veiktas drošības pārbaudes ražotājvalstī ASV, pilsētā Kolorado. Savukārt Londonu baseins sasniegs 2020. gada pavasara beigās vai vasaras sākumā, kad arī baseins tiks atklāts un iemēģināts praksē.

Foto: Embassy Gardens

Portālam paši ēkas attīstītāji, nekustamo īpašumu uzņēmums "Embassy Gardens" atzīst, ka Lielbritānijā ir strauji audzis pieprasījums pēc luksusa mājām ar peldbaseiniem. Viena divistabu dzīvokļa cena šāda tipa ēkā ir sākot no 789 000 britu mārciņu. 

Foto: Embassy Gardens
Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu