Bērnu rīti ar Animācijas brigādes īsfilmu programmu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Arī šajā sezonā kinoteātris “Kino Bize” aicina kā mazus, tā lielus kino skatītājus uz iemīļotajiem Bērnu rītiem. Pasākumus plkst. 11:00 katru otro svētdienu iesāk animācijas filma, bet pēc seansa visi apmeklētāji tiek aicināti piebiedroties tematiski saistītām radošajām darbnīcām. Šo svētdien, 10. novembrī kinoteātrī notiks Avārijas brigādes pasākums.

Avārijas brigādes īsfilmu programmā ir iekļautas filmas “Puteklis”, “Parīzes noslēpumi”, “Cerība dzīvot”, “Burvju mākslinieks” un “Ruksīša ceļojums”. Tāpat arī 10. novembra rītā savu pirmizrādi piedzīvos filma “Londonas brīvdienas”, kas stāsta par Avārijas brigādes vīriem, kuri beidzot ir tikuši atvaļinājumā. Viņi savā dzeltenajā kuģī dodas pa Lamaša upi līdz saņem telefona zvanu par to, ka ir saplīsis Londonas torņa pulkstenis “Lielais Bens”. Avārijas brigādei, protams, ir jādodas to salabot! Vīru atrastais risinājums nopietni pārsteigs Anglijas karalieni.

Foto: publicitātes

Pirms seansa uz sarunu ar skatītājiem būs ieradies režisors Jānis Cimmermanis – līdz šim ražīgākais leļļu animācijas režisors Latvijā. Viņš tandēmā ar producentu, scenāristu un mākslinieku Māri Putniņu Cimmermani radīja seriālu Avārijas brigāde, kura pirmā filmas tapa 1991. gadā. Seriāla autori apgalvo, ka pats Cimmermanis ir lelles Poterika prototips!

Pēc visu īsfilmu noskatīšanās, apmeklētāji, kā ierasts, tiks aicināti pievienoties radošajā darbnīcā. Šoreiz, tematiski saistīti, katram būs iespēja iejusties filmu veidotāja lomā un izveidot savas iztēlotās filmas ainu un varoņus Avārijas brigādes stilistikā.

Ieejas biļete: standarta 6.00 Eur bērniem, skolēniem, studentiem, senioriem 4.00 Eur Grupas biļete (4 cilvēki) katram 4.00 Eur Bērniem līdz 2 gadu jubilejai, neaizņemot atsevišķu sēdvietu - bezmaksas Biļetes var iegādāties uz vietas kinoteātrī, maksājot skaidrā naudā, kā arī iepriekšpārdošanā 

Foto: publicitātes
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu