Zināms, kuri mūziķi uzstāsies Austras balvas pasniegšanas ceremonijā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Austras balva
Austras balva Foto: publicitātes

Jau nākamajā piektdienā, 15. novembrī, Mūzikas namā “Daile” notiks “Austras balvas 2019” pasniegšanas ceremonija un nominantu koncerts. Ikvienam interesentam ir iespēja pieteikties uz ierobežotu skaitu bezmaksas ielūgumu uz balvas pasniegšanas ceremoniju, savukārt tiem, kas nevarēs apmeklēt pasākumu klātienē, būs iespēja klausīties to tiešraidē “Latvijas Radio 5 – Pieci.lv” vai arī skatīties videotranslācijās.

“Austras balvas 2019” nominantu koncertā uzstāsies Ozols, Viņa, "Astro’n’out", "Tribes Of The City", Kashuks, "Juuk" un "Lupa". Visi no šiem māksliniekiem ir starp desmit pretendentiem uz šī gada “Austras balvu”, līdzās grupām "Instrumenti", "Nikto" un "Jāņa Ruņģa klātbūtne" kuras dažādu iemeslu dēļ koncertā uzstāties nevarēs.

“Austras balvu” ieguvušais izpildītājs līdz ar balvu saņems arī biedrības „Latvijas Izpildītāju un producentu apvienība” (LaIPA) balvu 1000 EUR apmērā turpmākajai karjeras attīstībai.

Ikviens interesents pasākuma tiešraidi varēs ne tikai klausīties Pieci.lv ēterā un skatīties video tiešraidēs, bet arī apmeklēt klātienē. Ieeja pasākumā ir bez maksas, bet pirms došanās uz pasākumu nepieciešams iegūt bezmaksas biļeti. Pieteikties bezmaksas biļetei iespējams internetā

Pasākuma dienā Mūzikas nama “Daile” durvis tiks vērtas jau 19:00, savukārt koncerta sākums – 20:00.

Foto: Austras balvas 2018 pasniegšanas ceremonija

“Austras balvas” žūrijā arī šogad, līdzās tās dibinātājiem Laurim Anstrautam un Normundam Vucānam, darbojas Latvijas respektablākie mūzikas žurnālisti, kā arī vairāki mūzikas industrijas profesionāļi. To skaitā atrodami laikraksta “Diena” mūzikas žurnālists Uldis Rudaks, "Latvijas Radio 5 – Pieci.lv" ētera personības Toms Grēviņš, Artis Volfs un Karmena Stepanova, portāla TVNET mūzikas žurnālists Jānis Žilde, Radio 7 dibinātājs un dīdžejs Egons Reiters, mūzikas žurnālists Kaspars Zaviļeiskis, Radio NABA ētera personība Atis Žagars, “Music Export Latvia” izpilddirektore Agnese Cimuška, portāla “Delfi” kultūras redaktore Nora Rieksta-Ķenģe, mūzikas žurnālists Klāss Vāvere, LaIPA izpilddirektore Liena Grīna, bijušais portāla “Satori” redaktors Ilmārs Šlāpins, portāla “LSM” mūzikas žurnāliste Aiga Leitholde, kluba “Depo” vadītājs Guntis Vanags. Tāpat žūrijā atrodami arī mūzikas žurnālisti no kaimiņvalstīm – laikraksta “Lietuvos Rytas” mūzikas žurnālists Ramūnas Žilnis, kā arī Baltkrievijas mūzikas portāla “Experty.by” galvenais redaktors Dmitrijs Bezkorovainijs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu