Holīfilds sniedz padomus Džošua viņa revanša cīņai ar Ruisu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Evanders Holīfilds
Evanders Holīfilds Foto: Reuters/ScanPix

Boksa leģenda Evanders Holīfilds sniedzis padomus britam Entonijam Džošua pirms viņa gaidāmās revanša cīņas ar Meksikas smagsvaru Endiju Ruisu junioru. 

Džošua - Ruiss 7. decembrī Dirijas apgabalā, kas ir netālu no Saūda Arābijas galvaspilsētas Rijādas, aizvadīs revanša cīņu. 

"Džošua zina, ka atbildes cīņā viņam būs jācīnās savādāk. Ruiss viņu dzina ringa stūros. Viņam jāpiemeklē sparinga partneris, kurš uz viņu izdarīs spiedienu, tā pat kā to darīja Ruiss," "YouTube" kanālam iFL TV sacīja Holīfilds. 

Jūnija sākumā 30 gadus vecais Ruiss slavenajā "Madison Square Garden" arēnā Ņujorkā septītajā raundā ar tehnisko nokautu izcīnīja uzvaru pār Džošua, sagādājot vienu no lielākajām sensācijām boksā pēdējos gados. 

"Ja esi čempions, jāstrādā ar sparinga partneriem, kuri izdarīs presingu. Nav jēgas no sparinga partneriem, kuri uz tevi skatās un domā, ka nekad tāds kā tu nebūs," pauda Holīfilds. "Man bija dažādi sparinga partneri. Es viņiem labi samaksāju, lai mēģina mani pieveikt. Tas ir vienīgais veids, kā sagatavoties cīņai."

Ruiss savas karjeras laikā guvis 33 uzvaras, 22 gadījumos gūstot tās ar nokautu, un piedzīvojis vienu zaudējumu. Savukārt Džošua profesionālajā boksā uzvarējis 22 no 23 cīņām, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu