Atnācu tikai tāpēc, lai dzirdētu "Ej d..st!"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp

TVNET turpina raidījumu ciklu "Dziesma pēc dziesmas", aicinot pašmāju mūziķus atklāt sava jaunākā albuma dziesmu tapšanas stāstu un vēstījumu. Šoreiz mūziķi no grupas "MMMM" apsprieda visas debijas albuma "Faking albums" dziesmas vienu pēc otras, atklājot par tām interesantus faktus. 

"MMMM" ir electro-clash grupa no Rīgas, kuras sastāvā ir Mega Matovaza (Pāvels Azamatovs, vokāls), Mega Ma (Anete Čīma, basģitāra), Mega Medniex (Valters Mednieks, sintezatori, bungmašīnas, sampleri) and Mega Moore (Sabīne Moore, vokāls, sintezatori, sampleri). 

Darbs pie albuma sācies pēc uzvaras radio “NABA” studentu jauno grupu konkursā “Hadrons 2016”. 

"Mūs jau ilgi prašņāja par to, kad būs albums. Nu, un tad beidzot mums ir tas faking albums!" - priecīgi par 2018. gadā izdoto ierakstu ir mūziķi.

"Mēs ilgi par to domājām – kas tās dziesmas savelk kopā, jo mēs vēlējāmies eksperimentēt un izmēģināt dažādus stilus. Nonācām pie secinājuma, ka albuma vienojošais elements ir vēlreiz piedzīvot pusaudžu vecumu - esam dumpinieciski, ar vēlmi koši, krāsaini un ekspresīvi izteikt dažādas sajūtas," tā debijas albumu raksturo grupas dalībnieki. 

Lai arī albuma nosaukums jāizrunā latviski, grupas dalībnieki vairākkārt saskārušies ar neveiklām situācijām, tāpēc neiebilst, ja tā nosaukumu izrunā angļu valodā. 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Gints Bāliņš, Viktors Devjatovs, un Krista Garanča. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu