Rūta Dvinska dalās ar šausmu stāstu par savu ausi (1)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rutadvinska/

​Jaunā “Māmiņu klubs” vadītāja Rūta Dvinska sociālajos tīklos atklāja, kāpēc var nēsāt tikai klipšu auskarus – iemesls ir diezgan nepatīkams.

“Kad biju maza meitene, apmeklēju tā brīža aktuālāko pasākumu jeb Olgas disenīti! Čau, Olga Rajecka! Traku deju apreibināta (patiešām, tikai deju, man bija apmēram 9 gadi), kā jau tas mēdz notikt, nenokontrolēju situāciju un sapinos kādas citas meitenes garajos matos. Tālāk drāma pēc pilnas programmas - mati acīs, kritiens, izrādās mati aizķērušies arī aiz mana auksara, katra panikā rāvāmies uz savu pusi un uz pusēm bija arī mana austiņa.

Auskaru izņēmu neattaisot! Ceru, ka šo lasot, Tava seja savilkās nelāgā grimasē, jo bija patiešām sāpīgi.

Pēc kāda laika auss ļipiņa sadzija, bet rēta palika. Caurdūru ausis vēlreiz, bet kosmetoloģe jauno caurumu “ietaisīja” tieši rētā, kā rezultātā, laikam ejot, rēta no jauna pārplīsa un reiz, aizejot uz zaļumballi ar smagākiem auskariem, atnācu mājās bez tiem, tikai šoreiz tas nesāpēja, jo rēta jau nav dzīvi audi, you know! Tā mana auss ļipiņa joprojām ir uz pusēm (vai varbūt man tādas skaitās trīs),” viņa saviem faniem pastāstīja “Instagram”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

“Izklausās patiesi sāpīgi un nepatīkami, beeeet tagad tas ir gandrīz vai elementāri labojams ķirurģiskā ceļā. Neliela auss ļipiņas estētiskā operācija un pēc kāda laika varēs nēsāt arī parastus auskarus,” tā kāda sekotāja.

Kā jau ziņots, LNT rīta raidījuma "900 sekundes" moderators Kaspars Dvinskis un viņa sieva Rūta Dvinska 9. maijā Siguldā sagaidīja savu otro bērnu.

“Tik pat strauji kā šopavasar uzplauka ābeļziedi, šonakt šajā pasaulē iepeldēja vēl viena mazā lielā LAIME - Dora Dvinska,” rakstīja māmiņa.

Kā zināms, Kaspars un Rūta mija gredzenus 2016. gada vasarā. Viņu pirmā atvase Grieta nāca pasaulē pērnā gada augustā.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu