Mārtiņa Ķibilda dēli pabeiguši tēva iesākto raidījuma "Adreses" sēriju

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/gustavs.kibilds

8. novembrī Torņakalna baznīcā, Rīgā, notika atvadīšanās no televīzijas raidījumu veidotāja un vadītāja Mārtiņa Ķibilda. Dienu iepriekš tika publicēta  raidījuma "Adreses" sērija, kurā vēl filmējies Ķibilds - tā bija palikusi nepabeigta, taču, pateicoties viņa vecākajiem dēliem Gustavam un Brunim, nonāca TV ekrānos.

"Tēvam bija ļoti svarīgi pabeigt visu iesākto līdz galam. Taču, kad sazinājos ar "Adrešu" režisoru Uģi Olti, sapratu, ka tēvam bija teksti un balsis, kuras viņam vajadzēja ierunāt dažas dienas pirms aiziešanas. Lai palīdzētu viņam pabeigt šo pēdējo sēriju, balsis ierunāju es," "Adresēs" stāstīja Gustavs. 

Sērijas sākumā Mārtiņa atvases iemūžinātas pie ēkas Strēlnieku ielā 19, kas ir bijusi viņu pati pirmā dzīves adrese - tajā viņi mitinājušies kopā ar savu tēvu. 

"Tandēmā. Uz vietas - Viņš, no studijas - Es. Pateicu sakāmo līdz galam jeb pielikām punktu "Adresēm". Pētām un vērtējam. Salīdzinām un domājam. Turpinām būvēt tādu pasauli, par kādu sapņoja mans tēvs!" sociālajos tīklos rakstīja Gustavs.

Sērijā ir redzams arī pats Mārtiņš, iemūžināts īsi pirms došanās mūžībā. 

Kā ziņots, 26. oktobrī pēkšņi aizsaulē aizgāja televīzijas raidījumu veidotājs un vadītājs Mārtiņš Ķibilds. Žurnālista radinieki sociālajos tīklos bija vēstījuši, ka pāragrās nāves cēlonis bijis akūta koronārā sirds slimība. Ķibilda dzīve pārtrūkusi viesnīcā Amsterdamā.

Viņš Latvijas Televīzijā veidojis un vadījis tādus raidījumus kā "Atslēgas", "Adreses" un "Kultūrdeva". 

Foto: Tuvinieki, draugi un kolēģi Torņkalna baznīcā atvadās no Mārtiņa Ķibilda

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu