Korinna Šūmahere pirmo reizi pēc traģiskā negadījuma runājusi par vīru (1)

TVNET Auto
CopyDraugiem X Whatsapp
Korinna un Mihaēls Šūmaheri
Korinna un Mihaēls Šūmaheri Foto: SIPA/Scanpix

Septiņkārtējā Formula 1 pasaules čempiona Mihaēla Šūmahera sieva Korinna sniegusi pirmo interviju, kopš viņas vīrs 2013.gada pašā nogalē slēpošanas laikā krita un guva smagu galvas traumu, un kopš tā laika sabiedrībā nav rādījies. Intervijā Korinna pirmo reizi kopš traģiskā negadījuma arī publiski runājusi par Mihaēlu.

Mercedes izlaistajā "She's Magazine" 50 gadus vecā Korinna atklāj, cik spēcīgs atbalsts bijis Mihaēls, viņai īstenojot aizraušanos ar jāšanas sportu. 

"Kad man bija 30 un es sapņoju par savu zirgu, viņš mani aizveda uz Dubaiju, lai apskatītu kādu arābu zirgu," stāsta Korinna. Toreiz viņa arī noskatījusi kādu zirgu vārdā Taisons, kurš vēlāk ticis izmantots vesterna stila jāšanas sacensībās, raksta vācu AutoBild.

Tā arī sākusies Korinnas nopietna aizraušanās ar šī stila jāšanas sportu, kā sākotnējā kulminācija bija Mihaēla sarūpētā dāvanai savai sievai desmit gadu kāzu jubilejā. Proti, viņš viņai 2005.gadā uzdāvināja rančo (CS Ranch) Šveicē netālu no Ženēvas ezera.

Piecus gadus vēlāk, tas ir - 2010.gadā - Korinna kļuva par Eiropas čempioni vesterna stila jāšanas sportā. "Es nekad neaizmirsīšu, kam par to man jābūt pateicīgai. Tas ir mans vīrs Mihaēls."

Jāpiebilst, ka Mihaēla 22 gadus vecā meita Džīna Marija ir gājusi mātes pēdās un šobrīd jau arī ir Eiropas čempione vesterna stila jāšanas sportā. 

"Esmu laimīga, ka viņa var darīt to, ko mīl, un, ka jau tik daudz ir sasniegusi," - tā Korinna, piebilstot, ka Mihaēls jau iepriekš meitai paredzējis lielākus panākumus nekā savai sievai.

Nobeigumā AutoBild norāda, ka intervijā pie vārda tikusi arī Džīna Marija. Viņa sacījusi, kā tēvs viņai mācījis atbildību. Proti, Mihaēls sacījis, ka kartingu pēc braukšanas var vienkārši novietot garāžā. "Par zirgu savukārt ir jārūpējas vienmēr, arī svētdienās," sacījis Formula 1 čempions.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu