"Coldplay" vietnē "Youtube" pārraidīs divus ekskluzīvus koncertus no Jordānijas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Coldplay"
"Coldplay" Foto: Ekrānuzņēmums

Jau ziņots, ka britu grupa "Coldplay" šogad laidīs klajā jaunu dubultalbumu "Everyday Life". No tā jau publikai nodoti trīs singli. Pagājušonedēļ grupa izziņoja arī savu sadarbību ar video vietnes "Youtube" satura zīmolu "YouTube Originals", paziņojot, ka albuma izdošanas dienā grupa pārraidīs divas ekskluzīvas uzstāšanās tiešraidē no Jordānijas.

Koncerti "Coldplay: Everyday Life – Live in Jordan" notiks Jordānijas galvaspilsētā Ammānā un atspoguļos albuma ideju par saullēktu un saulrietu jeb "Sunrise & Sunset". 

"The Sunrise" koncerts sāksies plkst. 4 no rīta, bet "Sunset" koncerta daļa sekos vakarā. Šī būs pirmā reize, kad grupa uzstāsies Jordānijā. 

Lai izziņotu gaidāmos koncertus un tiešraides, grupa publiskoja visai komisku preses konferences video, kurā žurnālistu lomās iejutās seriāla "Portlandia" aktieri Freds Armisens (Fred Armisen) un Kerija Braunsteina (Carrie Brownstein).

Video. "Coldplay" preses konference.

Kopumā 22. novembrī gaidāmajā albumā iekļautas sešpadsmit dziesmas. Tas būs grupas astotais studijas veikums, kas sekos 2015. gada "A Head Full of Dreams".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu