Bijušais KHL hokejists: Ceru, ka mani nenošaus kāds krievu spiegs (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Raiens Vitnijs.
Raiens Vitnijs. Foto: AFP / Scanpix

Bijušais ASV hokeja izlases un Kontinentālās hokeja līgas (KHL)  aizsargs Raiens Vitnijs populārajā podkāstā "Spittin Chiclets" pajokojis, ka cer netikt nošauts par saviem neglaimojošajiem izteicieniem saistībā ar sadzīves apstākļiem Krievijā.

Jau iepriekš podkāstā viesojušies bijušie KHL spēlētāji no Ziemeļamerikas, stāstot dažādus piedzīvojumus no pieredzētā Krievijā. Nesen ar saviem stāstiem dalījās arī 2010.gada Stenlija kausa ieguvējs Brents Sopels.

Podkāsta vienā no nesenākajām epizodēm viesojās arī bijušais Minskas "Dinamo", Kazaņas "Ak Bars", Ņižņekamskas "Ņeftehimik", Magņitogorskas "Metallurg" un Maskavas "Spartak" uzbrucējs Tims Steipltons. Vitnijs, kurš 2014./2015.gada sezonu aizvadīja "Soču" klubā, ir viens no podkāsta vadītājiem.

Viņš atbildēja odiozā trenera Andreja Nazarova teiktajam, ka "īsti vīri to visu pateiktu Krievijā, nevis drošībā ārzemēs".

"Andrej, nepārdzīvo! Tu mani Krievijā vairs nekad neredzēsi. Ne mani, ne Timu Steipltonu, ne Tīdžeju Galjardi. Dzīvo Krievijā. Ēd savu zupu. Negaidi mani savā valstī," izteicās Vitnijs.

Viņš arī pauda nepatiku pret to, kā Krievijas hokeja vides pārstāvji reaģē uz hokejistu stāstīto "Spittin Chiclets" podkāstā.

"Nekad neesmu teicis, ka Krievija ir nekuriene vai slikta vieta. Meksika, jā. Es tikai dalos pieredzē par piedzīvoto Krievijā. Mēs runājam par to, kas mūs pārsteidza vai uzjautrināja. Man nepatīk, cik tas viss tālu aizgājis. Ceru, ka mani nenošaus kāds krievu spiegs," pajokoja bijušais aizsargs.

Nazarovs Krievijas medijos izteicies par šo frāzi, solot, ka pie Vitnija un kolēģiem "jau biznesa klasē lido divi krievu spiegi".

Šobrīd 36 gadus vecais Vitnijs karjeras laikā aizvadījis 481 spēli Nacionālajā hokeja līgā (NHL). Viņš kopā ar ASV izlasi 2010.gada olimpiskajās spēlēs Vankūverā izcīnīja sudraba medaļu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu