Otrdienas horoskops: kas tevi šodien gaida

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: pixabay.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Labprāt pilnveidosi savas zināšanas, meklēsi jaunu izaicinājumus profesionālajās gaitās. Šī var būt zīmīga diena ar biznesu, politiku un sportu saistītajiem Auna zīmes pārstāvjiem.

VĒRSIS Tev vajadzēs vairāk laika, lai sakoncentrētos ikdienas darbiem. Iespējams, kopdzīvē ar laulāto būs uzpeldējušas kādas nesaskaņas, kuras nu liks aizdomāties par turpmāko attiecību gaitu, problēmas risinājumu.

DVĪŅI Līdzcilvēki var apzināti vai neapzināti, bet mēģināt izprovocēt tevi, taču tu pratīsi saglabāt angļu mieru un līdzsvaru. Ieteicams vairāk uzmanības veltīt savai saimniecībai, nekustamā īpašuma lietām.

VĒZIS Šodien labāk nejaukties apkārtējo domstarpībās, ģimenes strīdos. Tu protams, esi labs psihologs un spēj dot vērtīgus padomus, taču šoreiz zvaigznes iesaka savu viedokli paturēt klusībā!

LAUVA Būsi enerģijas pilns. Var pat apgalvot, ka tev spēka pietiks, lai tiktu galā ne vien ar saviem, bet arī kolēģu pienākumiem. Lai nerastos problēmas attiecībās ar mājiniekiem, atturies no uzstājīguma, stingrības.

JAUNAVA Būtiskākos jautājumus ieteicams paveikt dienas pirmajā pusē. Centies aktīvāk sadarboties ar kolēģiem, droši lūdz viņu atbalstu, padomus, ja patstāvīgi netiec galā ar darba jautājumiem.

SVARI Radošajiem Svaru zīmes pārstāvjiem īstais brīdis, lai izpaustos, liktu plašākai publikai manīt par saviem sasniegumiem. Neļauj maznozīmīgām šaubām, nedrošībai bremzēt potenciālos panākumus.

SKORPIONS Nav izslēgti papildus tēriņu saistībā ar nekustamo īpašumu vai privāto auto. Darba jautājumos no tevis tiks gaidīta aktīvāka, mērķtiecīgāka un pašaizliedzīgāka rīcība. Vakaru velti mīļotajam.

STRĒLNIEKS Tiem Strēlnieka zīmes pārstāvjiem, kuri ieņem priekšnieka posteni der rūpīgāk ieklausīties padoto ieteikumos. Šoreiz tieši viņi spēs dot atbildes uz uzņēmumam sasāpējušiem jautājumiem.

MEŽĀZIS Tu ļoti labprāt pievērsīsies radošām nodarbēm. Ar otro pusīti sapratīsies burtiski no pusvārda. Ieguvēji būs tie Mežāži, kuri šodien varēs paņemt brīvdienu un veltīt laiku sirdij tīkamām nodarbēm.

ŪDENSVĪRS Burtiski acumirklī spēsi izprast apkārtējo noskaņojumu un rīcības motivāciju. Šis brīdis ir piemērots, lai tu meklētu jaunus sadarbības partnerus, veiktu pārrunas ar augstākstāvošajiem.

ZIVIS Alksi pēc pārmaiņām, taču no otrās puses nespēsi skaidri nodefinēt savas vēlmes. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam it visā, kas skar skaitļus, aprēķinus, grāmatvediskās nianses, pētnieciskos darbību.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu