Kravas auto Rīgā nobrauc gājēju; Ludzā policijas mašīnā iemet 10 eiro kukuli

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Edijs Pālens/LETA

Pirmdien Rīgā kravas automašīna nāvējoši sabraukusi gājēju, informēja Valsts policijā. Traģiskais negadījums notika ap plkst.14 Kurzemes prospektā 84, automašīnai "DAF" ar piekabi "Krone" uzbraucot gājējam. 

Aizvadītajā nedēļā Ludzā aizturēts kāds autovadītājs, kurš likumsargu dienesta mašīnā iemetis desmit eiro kukuli, cenšoties izvairīties no soda par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu, informēja Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes pārstāve Lāsma Kursīte.

Viņa klāstīja, ka kārtības policijas inspektori, patrulējot ar netrafaretu dienesta automašīnu Ludzā, apturējuši "Mitsubishi Colt" transportlīdzekli, kurš bija pārsniedzis atļauto braukšanas ātrumu. Dokumentu pārbaudes un administratīvā pārkāpuma protokola sastādīšanas brīdī automašīnas vadītājs - 1952.gadā dzimis vīrietis -, mēģinot piekukuļot policijas darbiniekus, dienesta transportlīdzeklī iemeta desmit eiro banknoti. 

Vīrietim par kukuļa piedāvājumu policijas darbiniekiem draud kriminālatbildība.

Policija atgādina, ka kukuļu došana saskaņā ar Krimināllikumu ir sodāma, un par šādu noziedzīgu nodarījumu paredzēts sods - brīvības atņemšana uz laiku līdz pieciem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbi, vai naudas sods.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu