"Mavericks" īpašnieks: Porziņģis ir superzvaigzne

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Marks Kjubans (Mark Cuban)
Marks Kjubans (Mark Cuban) Foto: EPA/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" īpašnieks Marks Kjubans (Mark Cuban) uzskata, ka Kristaps Porziņģis ir līgas superzvaigzne.

Porziņģis nesen izteicās, ka viņš vēl nav sasniedzis savu labāko sportisko formu, atgriežoties laukumā pēc teju 21 mēneša pauzes, kas bija vajadzīga atlabšanai no ceļgala savainojuma.

"Puisis runā par to, ka viņš ir ierūsējis. Tomēr viņš tāpat gūst 20 punktus, izcīna 8 atlēkušās bumbas un bloķē 2,6 metienus. Vēl tikai Entonijs Deiviss ko tādu paveicis visā sezonā," kluba mājaslapā citēts Kjubans.

"Ir daudz iemeslu, par kuriem būt sajūsmā. Viņš ir superzvaigzne,"

patlaban 24 gadus veco Latvijas basketbolistu slavē "Mavericks" kluba īpašnieks.

"Esmu sajūsmā, jo viņš jau tagad ir ticis daudz tālāk nekā es gaidīju," latvieša atgūšanos no ceļgala savainojuma komentēja Kjubans.

"Viņš ir daudz mazāk ierūsējis nekā domāju. Un šī ierūsēšana pazūd ļoti ātri," piebilda miljardus sapelnījušais biznesmenis.

Porziņģim iepriekšējā spēle bija neveiksmīga, tāpēc viņa vidējie sezonas rādītāji ir nedaudz kritušies - 9 mačos 18,3 punkti, 7,9 atlēkušās bumbas un 2,4 bloķēti metieni.

Latvijas basketbolists šosezon ir trešais labākais bloķētājs visā līgā. Labāki rādītāji ir tikai Entonijam Deivisam no Losandželosas "Lakers" (2,90) un Džonatanam Aizekam no Orlando "Magic" (3,0).

"Mavericks" nākamo spēli aizvadīs naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika, kad paredzēts mačs izbraukumā pret Porziņģa iepriekšējo komandu Ņujorkas "Knicks".

Ar 6 uzvarām un 4 zaudējumiem "Mavericks" komanda patlaban ieņem 6. vietu Rietumu konferences turnīra tabulā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu