TEDxRiga 2019: Olga Kotova - pāri kalniem!

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Olga Kotova un Mārtiņš Daugulis
Olga Kotova un Mārtiņš Daugulis Foto: TVNET

Šoreiz studijas viesis ir Olga Kotova, kuras biogrāfijas garums ir neiederīgs šim formātam, jo aizņemtu pārāk daudz vietas.

Spilgtākie aspekti saistās ar Olgas Aviācijas apmācības organizāciju, kam viņa ir īpašniece un vadītāja, kā arī aizraušanos ar alpīnismu - Olga ir pirmā sieviete Baltijas valstīs, kas uzkāpa Everestā. Vēl Olga ir arī koučs, uzņēmumu konsultants un, pāri visam - sapņotāja, kura atzīst, ka, acīmredzot, vēl meklē apzīmējumu tam, kas viņa īsti ir. Un vienojamies, ka pēc 40 gadiem tiksimies vēlreiz un tad varbūt varēs pateikt precīzāk, bet varbūt arī ne...

Sarunā ar Olgu studija neviļus pārceļas kalnos - proti - kalnu virsotnēs, to iekarošanas un pārvarēšanas piedzīvojumos. Kalni sevī, kalni kā līdzība, atziņas no kalnos kāpšanas, ko īstenot dzīvē jebkuram - tie ir sarunas temati šajā epizodē, kas būs iedvesmojoša tiem, kas meklē sevi pasaulē un pasauli sevī.

TED kustība ir zināma visā pasaulē, savukārt, TED runas jau kļuvušas par būtisku un neatņemamu izglītības procesu sastāvdaļu, TED lektoriem aizraujoši stāstot par zinātni, mākslu, uzņēmējdarbību un citām tēmas, kas būtiskas šodienas pasaulei. TED runas raksturo augsta kvalitātes latiņa, tādēļ konference Rīgā ir piesātināts piedzīvojums ne tikai apmeklētājiem, bet arī pašiem TED runātājiem.

TVNET līdz 22. novembrim reizi nedēļā tiekas ar kādu no TEDxRiga konferences runātājiem, diskutējot par būtisko viņu pārstāvētajās tēmās.

TEDxRiga sarunas TVNET vada Mārtiņš Daugulis, tās tiek publicētas ceturtdienās un klausāmas arī audioplatformā Spotify!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu