Arstarulsmirus laiž klajā filosofisku balādi "Citādi" (6)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Arstarulsmirus
Arstarulsmirus Foto: Aiga Rēdmane

13. novembrī pie klausītājiem nonāk mūziķa Arstarulsmirus (agrāk Gustavo) dziesma "Citādi", kas ir pirmais oficiālais singls no nākamā gada sākumā gaidāmā albuma “Skatu punkti”. Šis būs pirmais albums sērijā “Vēlējuma dziesmas”.

“Dziesmas vēstījuma centrā ir katra mirkļa vienreizības fenomens. Ja kādreiz man šķiet, ka kāda situācija atkārtojas, tad visticamāk tas ir tikai tāpēc, ka savā uztverē esmu iefokusējies uz kādu sīku niansi, kas atgādina kaut ko no iepriekš piedzīvotā. Tādos mirkļos es mēdzu palaist garām visu pārējo, kas ir patiesi pirmreizējs un dziļas pateicības vērts,” par dziesmas vēstījumu dalās mūzikas un teksta autors Arstarulsmirus.

Līdz ar dziesmas ”Citādi” publiskošanu, pieejams singla videoklips, kura scenārists un režisors ir Elvijs Pārpucis. 

”Kā situāciju, kas ilustrē mirkļa unikalitāti, es izvēlējos attiecības, kurās ir alkas pēc noteiktas uzmanības un, kurās abas puses vēlas sniegt viens otram atbalstu.

Bet abi iesaistītie neapzināti izvēlas vai nu neīsto brīdi vai arī pāragri interpretē otras personas rīcību, sasaistot to ar savām asociācijām un ekspektācijām,”

turpina Arstarulsmirus.

Muzikāli Arstarulsmirus turpina iepriekš aizsākto pieeju - veidot skaņdarbus eklektiskā manierē, kurā tiek mēģināts balansēt starp emocionāli izteiksmīgām rečitatīva intonācijām un daudzbalsīgiem vokālistu dziedājumiem, starp dzīvo instrumentu skanējumu un futūristiskām sintezatoru skaņām.

Arstarulsmirus: «Repam un hiphopam esmu metis mieru!».

Dziesmas aranžējumu veidojuši Arstarulsmirus, Laima Dimanta un Elvijs Lintiņš. Dziesmā piedalās dziedātāju kvintets - Laima Dimanta, Madara Orola, Jevgēnija Krupenkina, Rihards Bērziņš un Lauris Valters. Klavieru partiju izpildījis Elvis Lintiņš, ģitāras partiju - Linards Šveklis un basģitāru izpildījis Staņislavs Judins. Sintezatoru un sitamo instrumentu partijas iespēlējis Arstarulsmirus. Dziesmas ieraksta skaņu režisors Sergejs Laletins.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu