Rīgas "Dinamo" pret Karsumu un Daugaviņu lūko pārtraukt zaudējumu sēriju

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Turpinot piecu mājas spēļu sēriju Kontinentālās hokeja līgas (KHL) čempionātā, Rīgas "Dinamo" šodien "Arēnā Rīga" spēkiem mērosies ar Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadīto, kā arī Mārtiņa Karsuma un Kaspara Daugaviņa pārstāvēto Maskavas "Spartak". Spēle sāksies plkst. 19.30. 

Ģirta Ankipāna vadītā "Dinamo" komanda otrdien ar rezultātu 1:2 papildlaikā piekāpās neērtajai Ufas "Salavat Julajev", piedzīvojot piekto neveiksmi pēc kārtas. 

"Spartak" uz Rīgu devās no Maskavas, kur Krievijas galvaspilsētas derbijā ar 3:2 papildlaikā pieveica pagājušās sezonas čempionvienību CSKA. 

Otrdien Rīgas "Dinamo" nāca klajā ar diviem jaunumiem. Līgumattiecības pārtrauktas ar uzbrucēju Frenku Razgalu, kurš izvēlējies karjeru turpināt Čehijā un komandai pievienojies krievu uzbrucējs Kirils Sļepecs. 

Šī "Dinamo" vienībai būs pirmā no nākamajām deviņām spēlēm pret Rietumu konferences komandām. 

"Spartak" pēc neveiksmīgā sezonas sākuma aizvada labāko nogriezni šosezon. Maskavas komanda pēdējās astoņās spēlēs izcīnījusi septiņas uzvaras. 

Karsums ir viens no vienības līderiem. Viņš šosezon 26 mačos izcēlies ar 10 vārtu guvumiem un četrām rezultatīvām piespēlēm, būdams dalītā otrajā vietā komandas rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Savukārt Daugaviņš 25 spēlēs guvis četrus vārtus un sešas reizes rezultatīvi piespēlējis partneriem. 

Rīgas "Dinamo" komanda ar 26 spēlēs iekrātiem 18 punktiem aizvien atrodas pēdējā vietā Rietumu konferencē un visā līgā, kamēr "Spartak" 27 mačos iekrātie 32 punkti dod ceturto pozīciju Rietumu konferencē. 

Piektdien "Dinamo" savā laukumā uzņems Maskavas apgabala "Vitjaz". 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu