Izmēģinātas neskaitāmas tievēšanas metodes, bet nekas nelīdz? Lūk, kas Tev jādara

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Iegūt perfektu augumu un izskatīties satriecoši 50 gadu vecumā? Jā, tas ir iespējams! Baiba Melkurte no Ventspils atklāj, kā viņa īstenojusi sen lolotu sapni par slaidu augumu.

Kāda bija Tava iepriekšējā tievēšanas pieredze?

Agrāk biju izmēģinājusi daudz dažādas gan žurnālos, gan internetā atrodamās parastās diētas, kas solīja brīnumainus rezultātus. Apmeklēju treniņu zāli un nodarbojos ar skriešanu. Tomēr neko daudz notievēt neizdevās un rezultāti bija īslaicīgi. Pēc tādas mocīšanās nereti vienkārši norāvos un atkal sāku ēst neveselīgu ēdienu. Galu galā tikai zemē nomests laiks un sabojāts garastāvoklis..

Kāda bija Tava motivācija notievēt tieši tagad?

Nevarēju pieņemt to, kādu sevi redzēju spogulī. Arī fiziskās sajūtas ik dienas atgādināja, ka lieko kilogramu ir daudz par daudz. Tāpēc nolēmu atrast tādu metodi, kas dod ātru un paliekošu rezultātu..

– Kā Tu uzzināji par Stokholmas diētu?

Zināju, ka Stokholmas diēta pie mums ir ļoti populāra, taču biju diezgan skeptiska, jo domāju, ka tā ne ar ko neatšķirsies no citām, iepriekš jau mēģinātām diētām. Tomēr vienā reizē sociālajos tīklos pamanīju ierakstu, kurā cilvēki stāstīja par diētu un bildēs bija acīmredzams, ka rezultāti ir lieliski! Izlasot aprakstu par diētu, sapratu, ka tā ir ļoti vienkārša, arī dalības maksa ir ļoti zema. Uzreiz nolēmu pasūtīt pati savu Stokholmas diētas uztura plānu.

Foto: Publicitātes foto

Kā Tev veicās ar diētas ievērošanu?

No paša sākuma kārtīgi ievēroju visu, kā bija norādīts manā uztura plānā. Un jau pēc dažām dienām sajutu pirmos rezultātus - to lielisko viegluma un gandarījuma sajūtu. Stokholmas diēta iemāca ēst pareizi, sabalansēti un galvenais - veselīgi. Tāpat iemāca ar pārtiku uzņemt organismam nepieciešamās vielas. Kas svarīgi - produkti, kas ir iekļauti diētā, visi ir nopērkami veikalos un ir pieejami jebkura maciņa biezumam. Patika, ka jebkurā laikā varēju pakonsultēties čatā ar savu uztura speciālistu. Varu droši teikt, ka salīdzinājumā ar iepriekš mēģinātajām tievēšanas metodēm, ievērot Stokholmas diētas plānu bija viegli.

Tagad, kad esmu zaudējusi 17 kg liekā svara, izmaiņas ir tik acīmredzamas un ļoti būtiskas! Pilnībā ir mainījušies mani ēšanas paradumi - es arvien turpinu izmantot diētas receptes savā ikdienā. Bet no 40.-42. izmēra esmu pārgājusi uz 34.-36. apģerba izmēru. Protams, ka nācās nomainīt visu garderobi (smejas). Tagad katru dienu man ir labs garastāvoklis un ļoti patīk tas, ko redzu spogulī!

Ko Tu ieteiktu cilvēkiem, kuriem joprojām ir liekais svars?

Tikko pārstāsi melot sev, ka liekais svars nav problēma, tev atliks vien pieteikties Stokholmas diētai. Pārējais jau būs vienkārši. Šī diēta garantē rezultātus un tā ir viegli ievērojama. Ja gribi svētkus sagaidīt lieliskā formā, tad piesakies nekavējoties un rezultāti tevi pārsteigs!

Spied šeit – StockholmDiet.com – un atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās!

StockholmDiet.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara bez treniņiem un badošanās. Tikai šodien katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

CopyLinkedIn Draugiem X
Uz augšu