Kauņā atvadu turnejas ietvaros uzstāsies rokgrupa "Kiss"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Kiss"
"Kiss" Foto: publicitātes

2020. gada 29. jūnijā Kauņā koncertu sniegs amerikāņu glemroka grupa "Kiss". Koncerts Žalgira arēnā būs viens no grupas pēdējās turnejas ar nosaukumu "End of the Road" posmiem. Tā būs vienīgā grupas uzstāšanās Baltijas valstīs, informē koncerta rīkotāju pārstāvis Aivaras Gelžinis. 

Biļetes uz atvadu koncertu vienlaicīgi sāks tirgot Lietuvā, Latvijā un Igaunijā - tās pārdošanā nonāks 25. novembrī plkst 10.00.

Latvijā biļetes uz "Kiss" pēdējās pasaules koncertturnejas koncertu no plkst. 10.00 būs pieejamas visās "Biļešu servisa" tirdzniecības vietās un arī tiešsaistē.

Latvijā "Kiss" uzstājās 2008. gadā. Koncerta recenzija šeit.

Foto: Leģendārā grupa "Kiss" Arēnā Rīga.

Tā būs grupas pirmā un pēdējā uzstāšanās Lietuvā un vienīgā Baltijas valstīs - Latvijā un Igaunijā grupa atvadu koncertus nesniegs.

Radot mūziku vairākām klausītāju paaudzēm, grupa slavena ar saviem iespaidīgajiem šoviem. Oriģināls grims, krāšņi kostīmi un unikāli gaismas un pirotehnikas efekti ir neatņemama "Kiss" koncertu sastāvdaļa.

Vairāk kā 45 gadus ilgais stāsts par rokmūzikas leģendu "Kiss" tuvojas noslēgumam. Par atvadu turneju mūziķi paziņoja pagājušā gada septembrī, viesojoties NBC televīzijas šovā "America's Got Talent". Šī ziņa izraisīja milzu rezonansi melomānu vidū, kuri pieprasīja atvadu turnejas grafikā iekļaut viņu valsti vai pilsētu.

"Kiss" Rīgā
"Kiss" Rīgā Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Nesen grupa izziņojusi 75 jaunu koncertu datumus, turklāt zināma arī grupas pēdējā koncerta vieta. Tas notiks 2021. gada 17. jūlijā Ņujorkā, kur rokmūzikas leģendas gandrīz pirms piecdesmit gadiem aizsāka savu karjeru.

Video: Kiss "Rock & Roll All Nite".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu